Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ευρωπαίοι τοκογλύφοι: «Μπράβο Σαμαρά για την δίωξη της Χρυσής Αυγής»

Ακόμη ένα παράσημο δουλοπρέπειας και απόλυτης υποταγής, έλαβε ο πρόεδρος της κυβέρνησης των πολιτικών ανδρείκελων των ξένων, Αντώνης Σαμαράς
συνεπεία των παράνομων πολιτικών διώξεων του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτή τη φορά, τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης εξήρε ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης, Thorbjoern Jagland.

Ο τελευταίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, οπότε και προχώρησε σε δηλώσεις προς το διεθνές πρακτορείο Associated Press, σχετικά με το ζήτημα των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Αφού χαιρέτησε την «πρωτοβουλία» της κυβέρνησης Σαμαρά για αναστολή της χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου (πρωτοβουλία ή μήπως το είχε τάξει και αυτό στους υπερατλαντικούς σιωνιστές φίλους του;), έκανε λόγο για μέριμνα η οποία πρέπει να ληφθεί προκειμένου οι κατηγορούμενοι να τύχουν δίκαιης δίκης. Όντας θύμα παραπληροφόρησης ή ελέω υπερβάλλοντος ζήλου, ο Νορβηγός αξιωματούχος μίλησε για «εμπλεκόμενους στη δολοφονία βουλευτές», δημιουργώντας την εντύπωση πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει βιαστεί να προκαταλάβει την απόφαση της Δικαιοσύνης, έναντι των διεθνών της εταίρων και τοκογλύφων που εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό.

Αντιλαμβανόμενος προφανώς την αντισυνταγματική σπουδή της κυβέρνησης και την προχειρότητα στο στήσιμο του κατηγορητηρίου εις βάρος του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Γιάγκλαντ δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ελληνική κυβέρνηση για το γεγονός ότι ανέλαβε δράση αμέσως και μάλιστα πολύ ισχυρή. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνεται διάκριση μεταξύ πολιτικού έργου και εγκληματικών πράξεων».

Η άμεση δράση -και μάλιστα πολύ ισχυρή- την οποία ανέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά σύμφωνα με τον επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι σαφές πως έχει να κάνει με το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των εντολών που έλαβε η κυβέρνηση από ξένα κέντρα και της εκκίνησης της επιχείρησης των πολιτικών διώξεων. Ως καλός υπάλληλος, ο κύριος Σαμαράς έσπευσε άμεσα να εκτελέσει τη διαταγή, αποδεικνύοντας στους εντολείς του πόσο πιστό και υπάκουο ανδρείκελό τους είναι.

Κι ενώ οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι καμαρώνουν ως γύφτικα σκεπάρνια για τα συγχαρητήρια της ντροπής που δέχονται Σαμαράς και κυβέρνηση από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους σιωνιστές, για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής, ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται σε όλο της το βάθος τη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας από μια εγκληματική συμμορία η οποία εκτελεί χρέη κυβέρνησης προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ξένων!

Η απέχθεια προς τους δοσίλογους της κυβέρνησης και η οργή για τους υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, δικαιώνει το σύνθημα που πλέον θα ακούγεται ολοένα και πιο έντονα: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!