Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ένοχος χωρίς αιτία

Πέρασε ένα μήνας σχεδόν από το Μαύρο Σάββατο της μεταπολιτευτικής Ελλάδος όπου 6 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου περιφέρονταν με χειροπέδες από κτήριο σε κτήριο
συνοδευόμενοι από πάνοπλους κουκουλοφόρους σαν να ήταν κοινοί τρομοκράτες! Πάγωσε το πανελλήνιο με το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ θέαμα!

Οι εντολείς της αποτρόπαιης αυτής πράξης σαφώς και βρίσκονται ΕΚΤΟΣ Ελλάδος… Στις χώρες λοιπόν που κατοικοεδρεύουν οι “κύριοι” αυτοί ίσως μια τέτοια εικόνα να τρόμαζε το φιλοθεάμον τους κοινό και να έριχνε στον Καιάδα το κόμμα που θα εκπροσωπούσαν αυτοί οι 6 “τρομοκράτες”. Εκεί λοιπόν χάθηκε το “παιχνίδι”!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ “κύριοι”! Ο Έλληνας μπορεί να τρόμαξε για λίγο από το σοκαριστικό θέαμα που του προσφέρατε σε ζωντανή σύνδεση για δεκάδες ώρες συνολικά αλλά ΔΕΝ σας φοβήθηκε. Τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν τάχιστα και διαισθάνθηκε την ΑΔΙΚΙΑ που διαπράχθηκε ενάντια στο γνήσιο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Κατάλαβε αμέσως ότι το παιχνίδι είναι σικέ γιατί πλέον ο Έλληνας ξύπνησε. Σταμάτησε να τρώει το κουτόχορτο που τον ταΐζετε τόσα χρόνια και σας σιχάθηκε.

Δε μπορεί να βρίσκονται οι κλέφτες που λήστεψαν τον Ελληνικό λαό στις βιλάρες τους και οι 6 Πατριώτες που έδιναν τον μισθό τους και το αίμα τους ακόμα για τους συμπατριώτες τους με χειροπέδες και κουκουλοφόρους συνοδούς πίσω από τα κάγκελα του καθεστώτος. Δεν την αντέχει την αδικία το πετσί του Έλληνα. Όσο κι αν τον θέλετε ραγιά, δε θα σας κάνει ξανά αυτή τη χάρη. Τα ψέματα τελειώσαν για ΟΛΟΥΣ! Ο καθένας θα λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό, που όλοι επικαλούνται αλλά κανείς δεν σέβεται.

Η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί ΜΟΝΙΜΑ σαν τρίτη πολιτική δύναμη και για όσους γνωρίζουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα.

Δεν υπάρχει ούτε μισό έγκλημα που να συνδέεται με κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Στήσανε μια γελοία τηλεδίκη με κατηγορητήριο την κατάθεση του Ψαρρά σε πιστή αντιγραφή και ένα άθλιο φυλλάδιο που το βάφτισαν “καταστατικό του κόμματος”! Δεν βρήκαν τον χρόνο να αλλάξουν ούτε λέξη. Έπρεπε γρήγορα να “δέσουν” τους Συναγωνιστές για να φανούν τα καλά παιδιά στα ταξίδια τους σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Η Χρυσή Αυγή χαλούσε τη “σούπα” και έπρεπε να εξαφανιστεί.

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν εμένα και άλλους Συναγωνιστές ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ποιοι; Αυτοί που έχουν ξεπουλήσει τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ Δεν ντράπηκαν να κατηγορήσουν εμάς που δίνουμε την ΖΩΗ μας για την Πατρίδα μας, αυτοί που ή δεν έχουν υπηρετήσει ούτε λεπτό ή στην καλύτερη έχουν υπηρετήσει στο σαλόνι του σπιτιού τους την στρατιωτική τους θητεία.

ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; “Κατηγορούμενη για εσχάτη προδοσία η Χρυσή Αυγή”, το γράφω και δε μπορώ να το πιστέψω! Αν για όσα έχουμε κάνει μας κατηγορήσουν οι προδότες της Πατρίδος για εσχάτη προδοσία, τότε θα δηλώσω “ένοχος”. Είναι ΤΙΜΗ να σε κατηγορούν για προδοσία οι προδότες!

ΥΓ. Σαν απάντηση στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗ θα κλείσω με τον στίχο ενός αριστερού με τον οποίο εγώ ο “κακός” μεγάλωσα και δεν ντρέπομαι να το πω, όπως κάνετε εσείς ψευτοαριστεροί της πλάκας που χαίρεστε με τις διώξεις μας, ενώ γνωρίζετε ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΕΣ (εξαιρώ Γλέζο και Κωνσταντοπούλου) :

“ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…”

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή