Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Είπε την αλήθεια για το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ και τον κρέμασαν τα εξαπτέρυγα των Σαμαροβενιζέλων

Τρέμει το Μαξίμου: όλοι οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ ακολουθούν μαζικά την Χρυσή Αυγή μετά τον πολιτικό γάμο Σαμαρά-Βενιζέλου



Αναστάτωση έχει προκληθεί στο συστημικό – μνημονιακό στρατόπεδο με την απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, να τηρήσει τον νόμο και να προσκαλέσει, ως όφειλε, την Χρυσή Αυγή στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο πρώτος που αντέδρασε στην τήρηση του νόμου ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος, δυστυχώς, Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και σειρά είχαν όλα τα εξαπτέρυγα του αντισυνταγματικού τόξου, από την ΝΔ μέχρι το ΠΑΣΟΚ και την συνιστώσα του ΔΗΜΑΡ. Απαίτηση σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου ήταν ο Περιφερειάρχης να ακολουθήσει το παράδειγμα τους και να καταπατήσει, με βάση το κομματικό συμφέρον, τον νόμο, ανακαλώντας την πρόσκληση του προς την Χρυσή Αυγή.

Ο Περιφερειάρχης απάντησε λέγοντας μία πολύ σημαντική αλήθεια, η οποία εξόργισε τα επιτελεία της συγκυβερνήσεως, τα οποία ως γνωστόν έχουν αλλεργία στην αλήθεια. Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας είπε, μιλώντας στο Mega για το ζήτημα: «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος». Εμείς με την σειρά μας να προσθέσουμε ότι αντιστοίχως θα μπορούσε κάποιος να μην προσκαλέσει την Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση γιατί έχει καταδικαστεί ο Παπαγεωργόπουλος και κοιτώντας στο παρελθόν γιατί έχουν καταδικαστεί στελέχη της για την δολοφονία Τεμπονέρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση που αποδεικνύει τον πολιτικό «γάμο» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, αφού για πρώτη φορά η ΝΔ επισήμως υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, αποδεικνύοντας ότι τα δύο κόμματα έχουν ενωθεί «εις σάρκα μία» πλέον, γεγονός που έχουν αντιληφθεί οι πατριώτες ψηφοφόροι που ήταν εγκλωβισμένοι στην ΝΔ, οι οποίοι πλέον ακολουθούν μαζικά την Χρυσή Αυγή, προκαλώντας τρόμο στο Μαξίμου. Συγκεκριμένα ο Κεδίκογλου είπε: ''όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση". Δηλαδή ούτε μία λέξη για την «ταμπακιέρα», απλή και ευθεία υπεράσπιση της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ παρότι ήρθε… δεύτερο στην υπεράσπιση του, εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία σημείωνε: ''Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει  τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του. Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη''.

Είναι δηλαδή «ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής» το γεγονός ότι ο Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε; Είναι έλλειψη «δημοκρατικού ήθους» η υπακοή στους νόμους του Κράτους που ορίζουν ότι οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου πρέπει να λαμβάνουν πρόσκληση για τις παρελάσεις;

Θα αφήσουμε στην άκρη, φυσικά, τις υπόνοιες του ΠΑΣΟΚ για το ποιο κόμμα υποστήριξε στις εκλογές τον κ. Τζιτζικώστα, αφού ακόμα και οι αλλαγές που ευαγγελίζεται η συγκυβέρνηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές γίνονται υπό τον μανδύα της «αποκομματικοποίησης» τους, οπότε η αναφορά σε κομματικές λογικές είναι «αυτογκόλ» του ΠΑΣΟΚ και ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνονται οι μανδαρίνοι του Βενιζέλου και του μνημονίου την δημοκρατία και τους νόμους.