Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μπόμπολας (ΕΘΝΟΣ) σε παροξυσμό: “Ανεβαίνει” το... ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πέφτει με τίποτα η Χρυσή Αυγή

Η συσπείρωση και η ενίσχυση του Λαϊκού Συνδέσμου μετά την άθλια σκευωρία και τις προφυλακίσεις βουλευτών μας έχουν οδηγήσει σε παροξυσμό ολόκληρο το σύστημα.
Ακόμα και το Έθνος του Μπόμπολα, που πετσοκόβει τα ποσοστά μας στις στημένες δημοσκοπήσεις του, δεν τολμά να ρίξει την Χρυσή Αυγή από την 3η θέση. Όλες οι αντικειμενικές ιστοσελίδες έχουν πάρει στο ψιλό τα παπαγαλάκια του κατεστημένου.

Διαβάζουμε σχετικά στο έγκυρο defencenet:

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ... ΠΕΤΡΕΣ - Ο Μπόμπολας εμφανίζει τη Χ.Α. κοντά στο ΠΑΣΟΚ

Νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα δείχνει προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας για τη Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φέρει τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Το ανέκδοτο είναι πώς ο Λαικός Σύνδεσμος απέχει μόλις 0,4% από το ΠΑΣΟΚ. Γελάνε και οι... πέτρες

Για το συγκρότημα Μπόμπολα όμως που έχει πρωτοστατήσει στην άθλια επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής και αποτελεί «μπροστάρη» της επιχείρησης της κυβέρνησης κατά του κόμματος όλα είναι πιθανά. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής» η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 20,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ, 19,2%, η Χρυσή Αυγή 5,1%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, οι ΑΝ.ΕΛ. 4,2%, το ΚΚΕ 4,0% και η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός Βουλής με 2,4%. Των δημοσκοπήσεων τα μαγειρέματα και οι ευσεβείς πόθοι των εκδοτών!!!