Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Χάος στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά - Βουλιάζει η μεγαλύτερη δεξαμενή



Βουλιάζει η μεγαλύτερη δεξαμενή των Ναυπηγείων!

Κίνδυνος να παρασύρει τους δύο γερανούς!


Ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας;

Είναι σε κατάσταση συναγερμού το υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Ενδείξεις για δολιοφθορά!

Τουλάχιστον ύποπτο μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό περιστατικό. Με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων απλήρωτους για 19 μήνες, να βρίσκονται στο δρόμους τις τελευταίες ημέρες για να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία. Με τα ελαττωματικά υποβρύχια να σαπίζουν μέσα στο ναυπηγείο και με την άρνηση όλων να δώσουν κάποια λύση, η μεγαλύτερη ναυπηγική εγκατάσταση της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης οδεύει πλέον προς το τέλος της. Πρόκειται για φυσιολογική φθορά λόγω απραγίας της συγκεκριμένης δεξαμενής ή για μια πράξη δολιοφθοράς, μέρος συγκεκριμένου σχεδίου πλήρους απαξίωσης των ναυπηγείων;

Σημείωση ETHNIKISMOS.NET: Να σημειώσουμε πως τα ναυπηγεία έχουν σκανδαλωδώς παραχωρηθεί τα τελευταία χρόνια στον Ισκαντάρ Σάφα, ο οποίος εισέπραξε ένα κάρο λεφτά από Ελληνικό δημόσιο, μετά από εντολή Βενιζέλου, με την ίδια εντολή όπως ακριβώς είχαν προπληρωθεί και τα υποβρύχια, αφού ο ιδιοκτήτης άφησε το έργο που είχε αναλάβει για την κατασκευή των υποβρυχίων στη μέση, με αποτέλεσμα σήμερα να σαπίζουν τα σκαριά τους μέσα στο ναυπηγείο, άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους για 19 μήνες και έχει εξαφανιστεί, στέλνοντας επιστολές και απειλώντας το Ελληνικό δημόσιο. 

Μιλάμε για την περιουσία του Ελληνικού λαού η οποία ξεπουλήθηκε και απαξιώνεται πλέον και κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και σαπίσουν στη φυλακή γι αυτό, όπως σαπίζουν τα υποβρύχια και τα χρήματα του Ελληνικού λαού στα ναυπηγεία.

Να θυμίσουμε πως ήδη με τα ναυπηγεία Ελευσίνας απαξιωμένα και ερείπια και τώρα με την ζημιά στην μεγαλύτερη δεξαμενή των ναυπηγείων Σκαραμαγκά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπαίνει ταφόπλακα στην ΝΕΖ Περάματος. Κίνδυνος που είχε εκφραστεί στην επίσκεψη των συναγωνιστών Βουλευτών του κινήματος Ι. Λαγού, Η. Παναγιώταρου και Ν. Μίχου στην ΝΕΖ από τους εργαζόμενους που ζητούσαν την στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην δημιουργία νέου σωματείου! Αυτού του σωματείου που το ΚΚΕ ήθελε με κάθε τρόπο και χρησιμοποιώντας κάθε προβοκάτσια να σταματήσει!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Εθνικισμός