Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

“Εις σάρκα μία” ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με “προικοσύμφωνο” 43 σημείων

Ένα κείμενο απίστευτης θρασύτητας δημιουργήθηκε μετά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και διαβουλεύσεις των στελεχών και των αρχηγών, των δύο εγκληματικών συμμοριών,
της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εδώ και 40 χρόνια έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στον Ελληνικό Λαό. Τα δύο αυτά κόμματα, υπενθυμίζουμε, προεκλογικά αρνιόντουσαν πεισματικά την όποια μελλοντική συνεργασία τους, γιατί επί δεκαετίες έχουν στήσει μία ψευδεπίγραφη κόντρα για να αποπροσανατολίζουν τον Λαό. Τώρα, αρκετούς μήνες μετά τον «γάμο» έφτιαξαν και το «προικοσύμφωνο», αφού αυτό το έγγραφο των 43 σημείων δεν μπορεί να ερμηνευτεί και αλλιώς.

Το κείμενο αυτό το χαρακτηρίζουμε ως απίστευτης θρασύτητας γιατί αναφέρεται στα προβλήματα του τόπου, αντιπαραβάλλοντας ευχολόγια και αόριστες μπουρδολογίες αντί για λύσεις και προτάσεις. Επιπροσθέτως δε το γεγονός ότι οι συντάκτες αυτού του κειμένου είναι αυτοί που οδήγησαν στην δημιουργία και γιγάντωση αυτών των προβλημάτων είναι αρκετό για να εξοργίσει τον οποιονδήποτε Έλληνα και Ελληνίδα.

Σε αυτό το κείμενο πρώτη θέση στις διακηρύξεις έχει όχι η ανεργία ή η λαθρομετανάστευση ή η εγκληματικότητα ή οποιοδήποτε από τα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη, αλλά ότι η κυβέρνηση θα «εξαντλήσει την τετραετία». Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο, δηλαδή, ότι το πρώτο που νοιάζει τους «χρυσοκάνθαρους» της εξουσίας είναι το πώς θα διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στις «καρέκλες» και στους υπουργικούς θώκους. Βεβαίως, επίσης θέση στο κείμενο έχει και η «αντιμετώπιση του ναζισμού», αφού ως γνωστόν το μόνο εμπόδιο για την καταλήστευση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος είναι η Χρυσή Αυγή.

Σε όλα τα προβλήματα του τόπου, όπως προείπαμε, αντιτάσσονται γενικολογίες, αλλά και αναίσχυντα ψεύδη, όπως η ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος, που έχει πολλάκις διαψευστεί ακόμα και από την Τράπεζα της Ελλάδος. Ένα άλλο ψέμα που χρησιμοποιείται είναι η μείωση του ελλείμματος, γεγονός που όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά αντιθέτως το χρέος διογκώνεται συνεχώς, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της Eurostat και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών.

Πέραν των προβλημάτων που έχει ο Ελληνικός Λαός πλέον έχει και το «προικοσύμφωνο» των 43 σημείων ανάμεσα σε Σαμαρά και Βενιζέλο να σκέφτεται. Μία προγραμματική συμφωνία, η οποία είναι ουσιαστικά πλήρως άκυρη γιατί προέρχεται από αφερέγγυα άτομα, τα οποία λένε συστηματικά ψεύδη στον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να εκλεγούν. Οι Βενιζέλος και Σαμαράς "συμφώνησαν" ότι δεν θα δεχτούν νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, μόνο που τέτοιες εξαγγελίες τις ακούνε "βερεσέ" οι διεθνείς τοκογλύφοι, αφού είναι πολλές οι φορές που αμφότεροι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν μιλήσει για "τα τελευταία μέτρα", μόνο και μόνο για να διαψευστούν λίγο καιρό μετά.