Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ενοχλούνται πολύ στα «Νέα» για την συγκέντρωση του Σαββάτου

Ενοχλούνται πολύ εκεί στα «Νέα» επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε πείσμα της λυσσασμένης πολεμικής εναντίον της από κράτος, παρακράτος και ΜΜΕ, όχι μόνο δεν πτοείται αλλά συνεχίζει τον Έντιμο και Νόμιμο Πολιτικό της Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό.
Τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη με ολοσέλιδο κείμενό της η εν λόγω φυλλάδα εκδήλωσε την ενόχλησή της για την προγραμματισμένη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια  στις παράνομες πολιτικές διώξεις το ερχόμενο Σάββατο. Δεν ξέρουμε πώς την έχουν δει στα «Νέα», αλλά δεν πρόκειται να ζητήσουμε την άδεια του Ψυχάρη (πατέρα και υιού) για τις όποιες πολιτικές μας κινήσεις.

Έχουν, πάντως, πολύ πλάκα εκεί στον ΔΟΛ. Με τίποτε δεν είναι ικανοποιημένοι οι επίγονοι των «Αθηναϊκών Νέων» και του «Ελεύθερου Βήματος», οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές τα έτη 1941 - 44. Ότι και να κάνουμε θεωρούν ότι «προκαλούν», «αποθρασύνονται» κ.λ.π., αναφερόμενοι σ΄ Εμάς. Αν είμαστε σε αναμονή λένε ότι «φοβόμαστε». Όταν προβαίνουμε σε πολιτικές δράσεις αλλάζουν τροπάριο υποστηρίζοντας ότι «είμαστε αμετανόητοι».

Επανερχόμενοι, επομένως, στα όσα είπαμε προηγουμένως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει λογαριασμό για τις πολιτικές της ενέργειες μόνο στον εαυτό της και όχι στον οποιονδήποτε μεγαλοεκδότη. Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ είχαν καλομάθει τόσα χρόνια να έχουν απέναντί τους κομματικούς σχηματισμούς, τόσο από τα δεξιά όσο και από τα αριστερά, τα οποία προσκυνούσαν την παντοδυναμία τους. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να αποτελεί εξαίρεση ο ΔΟΛ με τα έντυπά του. Ας γνωρίζουν, όμως, ο Ψυχάρης και οι υπάλληλοί του ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Νόμιμο Πολιτικό  Κόμμα με εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Είναι ένα Κίνημα Λαϊκό, το οποίο δεν προσκύνησε τα παράνομα τηλεοπτικά κανάλια και τις καταχρεωμένες εφημερίδες του συστήματος. Δεν δέχθηκε να ξεπουλήσει τις Ιδέες της, την Αξιοπρέπειά της, την Εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων που συντάσσονται μαζί της. Το αντίτιμο γι αυτή την Ανεξαρτησία της από κάθε είδους διαπλοκή είναι ο ανήθικος, ανέντιμος και παράνομος πόλεμος που δέχεται από όλες τις πτυχές  του καθεστώτος.

Αυτό το βλέπει ο Ελληνικός Λαός και δυστυχώς για το πάσης φύσεως υπηρετικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά αντιθέτως της δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη από πριν. Ας είναι σίγουροι εκεί στα «Νέα», όσο και στα υπόλοιπα δημοσιογραφικά φερέφωνα, ότι η συγκέντρωση του Σαββάτου θα αποτελέσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη γι΄αυτούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ