Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ένα Κίνημα, Ένας Αρχηγός, Ένας Αγώνας!

Όταν το σύνολο της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία ελέγχει την πολιτική και οικονομική ζωή της Ελλάδος ενώ παράλληλα διατηρεί στα χέρια της τους μηχανισμούς προπαγάνδας, καθυβρίζει κατά τρόπο σκαιό και διώκει πολιτικά τη Χρυσή Αυγή
δίχως ίχνος επιβαρυντικού στοιχείου, παρά μόνον επιστρατεύοντας ψευδομάρτυρες και χαλκευμένα χειρόγραφα, όταν ο πρόεδρος και οι υπουργοί της «πατριωτικής» υποτίθεται Νέας Δικτατορίας (άλλωστε και ο κύριος Παπανδρέου επικαλείτο τον πατριωτισμό όταν έσερνε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ) δίνουν το λόγο τους σε ξένες δυνάμεις και προχωρούν σε αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, σπεύδοντας να εισπράξουν τα συγχαρητήρια του διεθνούς σιωνισμού, όταν τα «δημοκρατικά ευαίσθητα» κόμματα της Αριστεράς επιδοκιμάζουν και στηρίζουν πολιτικά την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, τότε δεν χρειάζεται καμία άλλη απόδειξη για να κατανοήσει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πως η τελευταία ελπίδα του Ελληνικού Έθνους είναι Ένα Κίνημα, Ένας Αρχηγός και Ένας Αγώνας!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχοντας αντικρούσει και αντιμετωπίσει την πολυετή λάσπη και συκοφαντία του συνόλου των μέσων μαζικής εξαπάτησης, κατόρθωσε χάρη στην αδάμαστη Θέληση του Αρχηγού και εκλεκτών Συναγωνιστών σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος, να αποτελέσει την πολιτική έκφραση μισού εκατομμυρίου Ελλήνων κατά τις τελευταίες Εθνικές εκλογές. Πέτυχε εκείνο το οποίο φάνταζε αδιανόητο: να ορθώσει απέναντι στις κάθε λογής οικονομικές αντιξοότητες, στον αποκλεισμό των καναλιών και στη χλεύη των κονομημένων και εν πολλοίς κρατικοδίαιτων πολιτικών αντιπάλων, την Δύναμη της Πίστης, η οποία πράγματι, κινεί βουνά! Και ευτύχησε το Κίνημά μας, με τις συνεχείς και αδιάκοπες πολιτικές του δράσεις, να καλλιεργήσει στον βαριά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό την ουσιώδη και πέρα ως πέρα αληθινή εντύπωση πως εκεί όπου αδιαφορεί και αδυνατεί να δώσει λύσεις το αντεθνικό και αντιλαϊκό Κράτος, τις λύσεις μπορεί να δώσει μόνον η Χρυσή Αυγή!

Προς δυστυχία των σοσιαλδημοκρατών και μαρξιστών απατεώνων που πλούτισαν από τον πόνο και τη δίκαιη οργή των Ελλήνων εργαζομένων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν περιορίστηκε στην διακήρυξη ξεκάθαρων εθνικών θέσεων επί των ζητημάτων της εξωτερικής πολιτικής και της εσωτερικής ασφάλειας. Αντιθέτως, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του Ελληνικού Λαού που εξαθλιώνεται από τα μνημόνια, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους, μέσα από δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, τις οποίες οι πολιτικοί μας αντίπαλοι χλεύασαν αρχικά και ακολούθως απαίτησαν την απαγόρευσή τους με τον έναν ή άλλο τρόπο. Διανομές τροφίμων, εθελοντικές αιμοδοσίες, συμβουλευτικός σταθμός υγείας και περίθαλψης, συνεχής παρουσία σε φτωχές και δοκιμαζόμενες από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών περιοχές, είναι μέρος μονάχα του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής. Κοινωνικού έργου το οποίο ανακούφισε στο μέτρο του δυνατού χιλιάδες συμπατριώτες μας, τους οποίους το αντεθνικό Κράτος όχι μόνο περιφρονεί αλλά μάλλον οδηγεί συνειδητά προς τη βιολογική εξόντωση.

Πού ήταν και που είναι ακόμη και σήμερα, οι σοσιαλιστές των κομμάτων της Αριστεράς; Βολεμένοι ως επί το πλείστον σε θέσεις του κρατικού μηχανισμού, παρατηρητές του πόνου του Ελληνικού Λαού και όχι βιώσαντες το καθημερινό του δράμα, περιορίστηκαν σε μεγαλεπήβολες διακηρύξεις περί αναγκαιότητος αριστερής στροφής της κοινωνίας και λοιπά τέτοια φαιδρά. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, αυτοί οι αναμφισβήτητα ευνοημένοι της εθνοκτόνου κομματοκρατίας που βρέθηκαν να στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό και δεν τους έλειψε ποτέ όχι το ψωμί αλλά ούτε καν το κρέας, να υβρίζουν και να λοιδορούν τις χιλιάδες των συμπατριωτών μας που στάθηκαν καρτερικά στις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής ανά την ελληνική επικράτεια, για να βάλουν στο τραπέζι τους ένα πιάτο φαί, αυτό που περιφρονητικά τους στερεί το αισχρό «κοινωνικό» Κράτος της μεταπολίτευσης! Αυτός είναι ο ψευδοανθρωπισμός μιας Αριστεράς η οποία έχει το θράσος να κάνει λόγο για «εκτροφή» του εθνικιστικού φαινομένου από τον καπιταλισμό και το φιλελεύθερο Κράτος!

Δεν θα απολογηθούμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές σ' αυτά τα μαρξιστικά ανδρείκελα του Καθεστώτος της διαφθοράς: να απολογηθούν εκείνοι στους οπαδούς και υποστηρικτές τους για τη συνεργασία τους με την κυβέρνηση (τον υποτίθεται εχθρό, στην ουσία συνεταίρο τους στο μεγάλο πλιάτσικο της μεταπολίτευσης) προκειμένου να περιορίσουν με παράνομες πολιτικές διώξεις την Χρυσή Αυγή! Χειροκροτήστε «σύντροφοι», σύντομα όμως η κωμωδία θα τελειώσει και τότε θα σας έχουν απομείνει μερικές εκατοντάδες λαθρομεταναστών και κάτι γραφικοί κρατικοδίαιτοι κοιλαράδες με σοφιστικέ ντύσιμο και γεμάτες τσέπες. Οι Έλληνες εργάτες θα βρίσκονται συνειδητά στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα κρατούν με περηφάνια τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού και θα αγωνίζονται στο πλευρό Ενός Κινήματος και Ενός Αρχηγού που γνωρίζουν σήμερα τη λυσσαλέα και συνάμα βρώμικη πολεμική του μισελληνικού Καθεστώτος.

Προς δυστυχία των φιλελεύθερων πατριδοκάπηλων της ψοφοδεξιάς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό πως η παράταξη αυτή δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο πέρα από τα συμφέροντα της εγχώριας και διεθνούς ολιγαρχίας του πλούτου. Ουδόλως ενδιαφέρεται για τη δυστυχία του Λαού μας, την οποία όχι μόνο δεν επιχείρησε να καταπολεμήσει, αλλά αντιθέτως ενέτεινε σε αγαστή συνεργασία με τη συμμορία των διεθνών τοκογλύφων. Ο δε ψευδεπίγραφος «πατριωτισμός» της, περιορίστηκε στην προεκλογική παροχολογία και σε υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα, οι οποίες τέθηκαν στο περιθώριο την επομένη των εκλογών. Μέσα στον κυκεώνα των δεινών που ταλανίζουν την Πατρίδα και τον Λαό μας, η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει με τρόπο ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο πως αναγνωρίζει μονάχα ένα πρόβλημα για την Ελλάδα και το πρόβλημα αυτό είναι η Χρυσή Αυγή. Προς αντιμετώπιση του μείζονος τούτου κινδύνου για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου -που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά-, η ψοφοδεής παράταξη της ελαφροδεξιάς κατέστησε την Ελλάδα παράρτημα διεθνούς εταιρείας, όπου τα διεθνή αφεντικά απαιτούν και διατάσσουν και η κυβέρνηση των ανδρείκελων εκτελεί. Δεν θα απολογηθούμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές στους δούλους του διεθνούς σιωνισμού και στα ψοφίμια της συντήρησης του αντεθνικού Καθεστώτος της διαφθοράς: να απολογηθούν εκείνοι στους οπαδούς και υποστηρικτές τους για την καταπάτηση του Συντάγματος κατ' απαίτηση των ξένων κέντρων, για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δια των μνημονίων της προδοσίας! Χειροκροτήστε πατριδοκάπηλοι, σύντομα όμως η κωμωδία θα τελειώσει και τότε θα σας έχουν απομείνει μερικές εκατοντάδες προνομιούχων συνταξιούχων και κάτι γραφικά κομματόσκυλα της οικονομικής και κοινωνικής αντεθνικής ελίτ, που διορίστηκαν προσφάτως ή αναμένουν τον διορισμό τους στο δημόσιο. Οι Έλληνες πατριώτες θα βαδίζουν με αποφασιστικότητα στο δρόμο της αμφισβήτησης μιας ανθελληνικής συμμορίας που εξουσιάζει, αγωνιζόμενοι στο πλευρό Ενός Κινήματος και Ενός Αρχηγού που διεξάγουν τον τιτάνιο Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος.

Οι διεθνείς επικυρίαρχοι, τοκογλύφοι και πανίσχυρα λόμπι, τα εγχώρια κόμματα του καταχρηστικώς ονομαζόμενου «συνταγματικού» τόξου, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες και μεγαλοεκδότες της διαστρέβλωσης και της εχθρικής προπαγάνδας και φυσικά οι πάνσοφοι άνθρωποι του «πνεύματος» και του «πολιτισμού», οι οποίοι όχι μόνο δεν κατήγγειλαν τα μεταπολιτευτικά εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος αλλά βρέθηκαν ποικιλοτρόπως ευνοημένοι και ανέγγιχτοι από το Καθεστώς του τρόμου, θαρρούν πως εξάλειψαν την μοναδική απειλή των τεράστιων οικονομικών τους συμφερόντων. Πολύ πιο πάνω όμως, από τη δική τους αγωνία να περισώσουν τα προκλητικά τους προνόμια και το Καθεστώς της ανομίας και αδικίας βρίσκεται η Θέληση ενός ολόκληρου Λαού να επιβιώσει. Οι δούλοι του χρήματος, υποτίμησαν την δύναμη της Ελληνικής Ψυχής και το πάθος αυτού του Λαού για Λευτεριά! Και τι κατάφεραν οι εχθροί του Λαού, ήτοι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής; Πέταξαν τα ψευδοδημοκρατικά τους προσωπεία, αφήνοντας να καταδειχθεί το απεχθές, ανελεύθερο, ανθελληνικό, τυραννικό Καθεστώς της κομματοκρατίας. Κατόρθωσαν να χαλυβδώσουν την Πίστη του Ελληνικού Λαού σ' Ένα Κίνημα, σ' Έναν Αρχηγό και σ' Έναν Αγώνα!

Είμαστε άραγε εμείς οι Χρυσαυγίτες, οι απόγονοι απλώς των σπουδαίων Πολεμιστών και Φιλοσόφων του ένδοξου παρελθόντος; Όχι, μην υποτιμάτε τον Πολιτικό μας Αγώνα: κατά την ναπολεόντειο ρήση, εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι Πρόγονοι του μεγαλειώδους Λαού που έρχεται για να χαράξει ένα λαμπρό και τρισένδοξο Ελληνικό μέλλον!

Ελληνικέ Λαέ, εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε βαθιά Υπερήφανοι για τον Αρχηγό μας! Εσείς να είστε Υπερήφανοι για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το Κίνημά σας! Και οι μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, θα σφύζουν από Υπερηφάνεια για τον καθ' όλα Δίκαιο και σκληρό Αγώνα που δίνουμε για την οριστική συντριβή του ανθελληνικού Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και για την οικοδόμηση του αυθεντικά και καθάρια Εθνικού-Λαϊκού Κράτους!

Η Νίκη είναι Δική μας!

Ευάγγελος Καρακώστας