Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τάγματα εφόδου νεοδημοκρατών καταγγέλλουν οι πασόκοι - Θα παρέμβει ο Άρειος Πάγος;

Σε ανακοίνωση της, η ανύπαρκτη Νεολαία ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ για επιθέσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή και το Πανεπιστήμιο Πειραιά
κάνοντας λόγο για εποχές και πρακτικές "καρφίτσας" και "Κενταύρων", αλλά και για επανασύσταση "ταγμάτων εφόδου".

Οι νεολαίοι του Πασόκ καταγγέλλουν δημόσια τους νεολαίους της ΝΔ ότι επιτίθενται εναντίον μελών τους αλλά και φοιτητών που παρακολουθούν τις γενικές συνελεύσεις. Μάλιστα όπως αναφέρει η ΠΑΣΠ στις επιθέσεις τους χρησιμοποιούν και εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, που προφανώς θα πληρώνονται από την Συγγρού για να παρέχουν τις «υπηρεσίες» τους στην ΔΑΠ.

Για ακόμη μια φορά κάνουμε το ρητορικό ερώτημα τι κάνει για όλα αυτά η δικαστική εξουσία; Δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας να ασχοληθεί με την υπόθεση; Τι κάνει ο Άρειος Πάγος; Φυσικά δεν περιμένουμε καμιά απάντηση και σημειώνουμε ότι όλος ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν θα πούμε πολλά λόγια… Οι παρακάτω εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Μαζί με τα εκατομμύρια της Siemens και των μεγαλοεργολάβων, τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών προγραμμάτων, το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και την είσοδο της χώρας μας στο ΔΝΤ ορίστε και τα τάγματα εφόδου των αντισυνταγματικών κομμάτων.
Το ευφυολόγημα περί συνταγματικού τόξου και οι αιτιάσεις για την δημοκρατικότητά τους καταρρίπτονται από την πραγματικότητα.
Θαυμάστε για ακόμη μια φορά τα τάγματα εφόδου του Πασόκ της ΝΔ και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.