Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Θρήνος στα τσοντοκάναλα για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Ο Καψής στο mega έκανε λόγο για… «μερικές εκατοντάδες» την ώρα που ο σταθμός του έδειχνε εικόνες με χιλιάδες Εθνικιστές! Ο ΑΝΤ1 δεν τόλμησε να δείξει τίποτα από την συγκέντρωση και πρόβαλε πλάνα από τις… 5 το απόγευμα.



Ο Alpha αναφέρθηκε στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας φωτογραφία του ρεπόρτερ (!) και ούτε ένα πλάνο ή μια φωτογραφία από τον σταθμό Λαρίσης.

Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έστειλε το μήνυμα στο σάπιο καθεστώς του μνημονίου ότι είμαστε δυνατότεροι από ποτέ. Μέσα στον παροξυσμό τους, τα κανάλια της διαπλοκής γελοιοποιήθηκαν ακόμη περισσότερα στα μάτια της κοινής γνώμης. Λογική η λύσσα τους, από την στιγμή που η λάσπη και οι συκοφαντίες ενός ολόκληρου μήνα έπεσαν στο κενό.

Ο μαιτρ της μνημονιακής προπαγάνδας Καψής έφτασε στο σημείο να μιλά για «αποτυχημένη συγκέντρωση με κάποιες εκατοντάδες κόσμου» και την ίδια ακριβώς στιγμή το ίδιο του το κανάλι τον έβγαζε ψεύτη, προβάλλοντας την εικόνα χιλιάδων Ελλήνων να αποθεώνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Στον ΑΝΤ1 δεν παρασύρθηκαν από την θλίψη και την απόγνωση. Έκοψαν εντελώς τις εικόνες της εκδήλωσης και πρόβαλαν πλάνα από τις 5 το απόγευμα, όταν ήταν ακόμη μέρα και κόσμος ερχόταν στον σταθμό Λαρίσης.

Τα συστημικά ΜΜΕ έπαιξαν το τελευταίο χαρτί τους τον μήνα που μας πέρασε. Η προσπάθεια συρρίκνωσης της Χρυσής Αυγής απέτυχε. Το μόνο που καταφέρνουν τώρα πια είναι να κάνουν τον κόσμο να γελάει. Ακόμα και η φρασεολογία των αποψινών δελτίων θύμιζε indymedia. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».