Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο Σιωνιστής Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ J. Lew διατάζει τον Βαρουφάκη: "Μη μιλάς στα ΜΜΕ και στρώσου στη δουλειά.."

Γράφει ο Αινείας

"Χέρι" έβαλε τον Βαρουφάκη ο ακραιφνής Σιωνιστής, Υπουργός Οικονομικών των  ΗΠΑ, J. Lew.
Ο ιουδαϊκής καταγωγής Υπουργός των ΗΠΑ, και μεγαλωμένος με τις αυστηρές εβραϊκές αρχές (Νόμοι Τορά) σε συζητήσεις που είχε με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών του διαμήνυσε ορθά κοφτά ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με τη δουλειά που ανέλαβε και λιγότερο με την προβολή του στα ΜΜΕ.

Ο αλαζών Βαρουφάκης βέβαια προσπάθησε να περισώσει τα προσχήματα με νέες δηλώσεις, αλλά τελικώς, η είδηση δεν αλλάζει, όπως και το νόημά της.

Ο Ιουδαίους Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, συνάντησε έναν....
"υπήκοο" της Αμερικάνικης Κυβέρνησης και του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που... εκτελεί τις εντολές!! Σε απλά ελληνικά πιστοποιήθηκε ότι η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ, που ο κάθε Υπουργός είναι απλός υπήκοος των διαταγών των "περιούσιων" αφεντάδων και δεν έχει καμιά ανεξαρτησία ή πρωτοβουλία κινήσεων.

Άλλωστε παρά τα "γαβγίσματα" μετά το "κράξιμο" ο Βαρουφάκης παραδέχθηκε εμμέσως ότι η Ελλάδα άγεται και φέρεται από τις ορέξεις των ΗΠΑ.

"Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα έχουμε διμερείς σχέσεις και ανταλλαγή απόψεων με χώρες με τις οποίες η Ελλάδα έχει συμμαχία, μακρά παράδοση φιλίας και ιδίως βεβαίως μια χώρα σαν τις ΗΠΑ "

Υ.Γ.
Να χαρούμε εγώ... αντικαπιταλιστές και "καραίσκάκηδες"...