Κυριακή 19 Απριλίου 2015

"Σύμπτωση"...Καταδικασμένος και νωρίτερα αποφυλακισμένος αναρχοκομμουνιστής εγκληματίας ανάμεσα στους καταληψίες συλληφθέντες του ΕΚΠΑ

Στα "ψιλά" της ειδησιογραφίας πέρασε το "σπάσιμο" της κατάληψης του ΕΚΠΑ και οι συλλήψεις των "γνωστών - αγνώστων" που είχαν παραμείνει στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών περίπου ένα μήνα, προκαλώντας με τις πράξεις και τα εμετικά τους συνθήματά το δημόσιο αίσθημα.


Τελικώς όμως από τις συλλήψεις αποδείχθηκε ότι δεν είναι και τόσο "άγνωστοι" οι καταληψίες καθώς πολύ εξ αυτών έχουν ξανασυλληφθεί και καταδικαστεί για διάφορες ποινικές - κακουργηματικές πράξεις, όπως τρομοκρατία, απαγωγή, ληστεία κτλ.

Αναφερόμαστε φυσικά στον....
γνωστό αναρχοκομμουνιστή (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου) Πολύκαρπο Γεωργιάδη, που ήταν ένας εκ των συλληφθέντων και μάλιστα χλεύαζε και χασκογελούσε, σαν να έβλεπε φίλους του ή να πήγαινε στην... παιδική χαρά και όχι στο κρατητήριο.

Περιέργως αυτό το "καλόπαιδο" είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάκισης αλλά βγήκε στα 5 χρόνια!!! με μόνο περιοριστικό να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες, και φυσικά η δράση του συνεχίζεται κανονικότατα...!!

Τι πιο τρανή απόδειξη χρειάζεται άραγε για να κατανοήσει και ο πιο απλός Έλληνας, ότι ο "σκληρός πυρήνας" του παρακράτους, ΒΟΗΘΕΙΕΤΑΙ από το ίδιο το Κράτος και "χαϊδεύεται" ώστε να αποτελέσει μελλοντικά τον εκτελεστικό ή παραπλανητικό του βραχίωνα.

Αν είσαι πραγματικά ΑΝΤΙ-Συστημικός είσαι φυλακή για τις ιδέες σου και διώκεσαι απηνώς από το καθεστώς... Αν είσαι γιαλαντζί όπως όλοι παρίες των Εξαρχίων είσαι απλά όργανο του διεθνισμού και προάσπισης του πλουτοκράτη αφέντη.