Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 15/4/2015 ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Αγωνιστικός Εθνικιστικός παλμός σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, με πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην Τ.Ο.Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 15/4/2015, για να παρακολουθήσει την καταιγιστική ομιλία του Ηρωικού Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα. 


Ο Αλέξανδρος Γέροντας μέσα σε συναισθηματική φόρτιση, βρέθηκε ανάμεσα σε συναγωνιστές αλλά και απλό κόσμο και μοιράστηκε μαζί μας αναμνήσεις από το μοιραίο βράδυ της 01/11/2013 που θρασύδειλα πιόνια του σάπιου παρακράτους δολοφόνησαν άνανδρα τα Αδέρφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη και τον ίδιο άφησαν σχεδόν νεκρό.


Ο Συναγωνιστής και αδερφός μας Αλέξανδρος, όχι μόνο δεν λύγισε μετά από μήνες στο νοσοκομείο και σε αναρίθμητα χειρουργεία και θεραπείες που τον ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα, αλλά έχει γίνει λάβαρο αντρειοσύνης και θάρρους, ένα πραγματικό Λιοντάρι της Χρυσής Αυγής που μεταλαμπαδεύει τις αξίες του Εθνικισμού και των θυσιών που απαιτεί ο αδιάκοπος αγώνας υπέρ Πατρίδος.

Απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους μας και με μια ομιλία πραγματικά καταιγιστική, προκάλεσε ξέσπασμα χειροκροτημάτων όπως και δάκρυα συγκίνησης σε πολλούς. 

Στο ίδιο έντονα συναισθηματικό φορτισμένο κλίμα ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, 

Κώστας Αλεξανδράκης, έκανε επίσης αναδρομή στα γεγονότα της μοιραίας εκείνης βραδιάς και το πόσο τυχεροί και πόσο μας τιμά που ο συναγωνιστής Αλέξανδρος γλύτωσε και είναι μαζί μας σήμερα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα σχετικά με την επικείμενη δίκη των πολιτικά διωκόμενων Συναγωνιστών και την τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλλει το παρακράτος, όπως επίσης και το δράμα που ζει η Πατρίδα με την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ο Ηρωικός συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας συνομίλησε με πολύ κόσμο που έτρεξε να του σφίξει το χέρι και να τον αγκαλιάσει. 



Ο Ύμνος της Χρυσής Αυγής ακούστηκε σε όλη την περιοχή με τα στήθη όλων να γεμίζουν από υπερηφάνεια και δύναμη για ακόμα σκληρότερους αγώνες και αναφωνώντας όλοι μαζί Γ.Φουντούλης - Μ.Καπελώνης «ΑΘΑΝΑΤΟΙ»