Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλο πανελλήνιο χασισοφεστιβάλ, στην πλατεία Συντάγματοςδιοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και δορυφορικές του οργανώσεις (Νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ, Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ και δε συμμαζεύεται…) το Σάββατο 9 Μαΐου (ευκαιρία για χασισοεορτασμό της… «αντιφασιστικής νίκης των λαών», άλλωστε οι διοργανωτές το υπενθυμίζουν στο χασισοκάλεσμά τους, ότι συμπίπτει με την «70η επέτειο της πτώσης του φασισμού- ναζισμού»). Η «Γιορτή Κάνναβης» -όπως την αποκαλούν οι συριζομούρηδες διοργανωτές της ή αγγλιστί «Athens Cannabis Protestival»- θα διαρκέσει από τις 1 το μεσημέρι ως τις 1 τη νύχτα και θα έχει σύνθημα «Φτου ξελευθερία – Αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών – Σπάμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις» και όπως φαίνεται, θα πάει η μαστούρα σύννεφο!

Οι συριζαίοι καλούν να ακολουθήσει η Ελλάς το παράδειγμα άλλων χωρών, όπως....
το Ισραήλ, Καναδάς, Ουρουγουάη, αλλά και 24 Πολιτειών των ΗΠΑ και να αποποινικοποιήσει τη χρήση των ναρκωτικών, εξηγώντας παρακάτω τα… οφέλη που είχε η απελευθέρωση της μαστούρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στην καταπολέμηση της… ανεργίας και στα δημόσια έσοδα. Ιδού: «Στο Κολοράντο των 6 εκατομμυρίων κατοίκων, τον πρώτο χρόνο της νομιμοποίησης της ψυχαγωγικής και ιατρικής κάνναβης (2014): 

δημιουργήθηκαν 10.000 νέες θέσεις εργασίας στην αγορά της κάνναβης, 76 εκατ. δολάρια αποδόθηκαν σε φόρους από τις νόμιμες εταιρίες κάνναβης, 12-40 εκατ. δολάρια εξοικονομήθηκαν από τις μειωμένες συλλήψεις, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 600 εκατ. δολάρια και τους 70 τόνους κάνναβης (ιατρική και ψυχαγωγική), το 2014 τα σχολεία έλαβαν από τον ειδικό φόρο κάνναβης περίπου 15 εκατ. δολάρια, ενώ μόνο τον Ιανουάριο του 2015 ο ειδικός φόρος της κάνναβης χρηματοδότησε με 2,3 εκατ. δολάρια τα σχολεία της 
Πολιτείας, ποσό 10 φορές μεγαλύτερο από τον Ιανουάριο του 2014».

Βέβαια, οι ίδιοι δηλώνουν ότι προτιμούν το… ουρουγουανό μοντέλο, που είναι πιο… σοσιαλιστικό για τα γούστα τους: «Για εμάς ένα βέλτιστο μοντέλο για την κάνναβη είναι αυτό που εφαρμόζεται στην Ουρουγουάη: δικαίωμα σε 6 φυτά για αυτοκαλλιέργεια, δημιουργία και συμμετοχή σε μη-κερδοσκοπικές λέσχες μελών -cannabis social clubs- και κρατική διάθεση συγκεκριμένης ποσότητας κάθε μήνα σε χαμηλή τιμή σε ενήλικες πολίτες της χώρας…».

Τέλος, καλούν τους Έλληνες να γίνουν… πρεσβευτές της μαστούρας στον τόπο τους: «Διαδωσέ το παντού, γίνε πρεσβευτής της κάνναβης στην περιοχή σου, οργάνωσε ένα λεωφορείο για μαζική μεταφορά στην Αθήνα. Φέρε μαζί σου πολύχρωμη και ευρηματική διάθεση…».

Αυτή είναι η προσφορά της «πρώτης φοράς αριστερά» στην ελληνική νεολαία: Μαστούρα, για να πάνε τα φαρμάκια (Μνημόνια) κάτω!

(ΥΓ): Ζήτω και ξαναζήτω στις… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!