Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Διεθνή έρευνα για τον «αντισημιτισμό» -όπως αρέσκονται οι σιωνιστές να χαρακτηρίζουν τον αντισιωνισμό- πραγματοποίησε το Κέντρο Κάντορ για τη Μελέτη του Σύγχρονου Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, για το έτος 2014.
 
Σύμφωνα με την έκθεση που εξεδόθη, οι «αντισημιτικές» ενέργειες έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 40% σε ολόκληρο τον κόσμο, με το μεγαλύτερο αριθμό απ’ αυτές να εκδηλώνονται στη Γαλλία (164 περιστατικά) και τη Βρετανία (141 περιστατικά).
 
Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2014 έχουν διαπραχθεί 766 «αντισημιτικές» ενέργειες κατά προσώπων και εβραϊκών θεσμών, έναντι 55 στο 2013. Ο αριθμός των....
ένοπλων επιθέσεων κατά προσώπων και εβραϊκών θεσμών υπερδιπλασιάσθηκε το 2014, με 68 ενέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ οι επιθέσεις κατά συναγωγών αυξήθηκαν κατά 70%.
 
Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου κ. Μοσέ Κάντορ περιέγραψε την κατάσταση των Εβραίων της Ευρώπης ως περισσότερο επικίνδυνη και επισφαλή από κάθε άλλη φορά.   
 
Εις ότι αφορά την Ελλάδα, η ετήσια έκθεση αναφέρεται σε κάποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που 
έγιναν εξαιτίας της κατάστασης στην Μέση Ανατολή.
 
Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, γίνεται μνεία των διώξεων και της επικείμενης δίκης, με το… παραπονιάρικο σχόλιο ότι η παρ’ όλα αυτά η Χ.Α. παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
 
Τέλος, γίνεται αναφορά στις εκλογές και τα αποτελέσματα. Οι σιωνιστές θεωρούν πρώιμο να εξαχθούν συμπεράσματα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, ενώ εκφράζουν τη σιγουριά τους για τα φιλοσιωνιστικά αισθήματα του υπουργοπάνου Καμμένου, αναφέροντας ότι «ο Καμμένος είναι πιο φιλοισραηλινός από βουλευτές του Σύριζα».