Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο Τσίπρας, η Μέρκελ, μια ημερομηνία και η καρφίτσα - ορόσημο!

Γράφει ο Αινείας

Συνάντηση με τη Μέρκελ θα έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να βεβαιώσει για τις προθέσεις της Ελλάδος, ως προς την "φιλο - ευρωπαϊκή" της πορεία και την προσήλωσή της στο κοινό "ευρωπαϊκό όραμα".


Η συνάντηση θα γίνει στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς ημερολογιακά συμπίπτει με την προ 5 ετών ανακοίνωση του ΓΑΠ για την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και τον εγκλεισμό της χώρας μας στη μέγγενή του.

5 χρόνια πέρασαν και στην Έλλαδα βιώσαμε την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση, τις....
συνταγματικές, δικτατορικές εκτροπές της εκάστοτε εξουσίας, και την βιολογική εξόντωση των Ελλήνων μέσω των αυτοκτονιών, της μαζικής μετανάστευσης και της αθρόας έλευσης λαθρομεταναστών.

Όλα αυτά οι Έλληνες νόμισαν ότι θα τα άλλαζαν με τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο comandante Alexis έγινε..... mr. Tsipras και οι "εχθροί των λαών", "ισότιμοι έτεροι" και "συνομιλητές - σύμμαχοί μας".
Και κάπως έτσι ο "φράου Μέρκελ", η γυναίκα που μετουσιώνει σε πράξεις την πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων, για λογαριασμό των παγκόσμιων "περιούσιων αφεντικών", είναι το άτομο που ο mr Tsipras επέλεξε σήμερα, για συμβολικούς λόγους να συναντήσει.

Τυχαίο;! Δε νομίζω...

Αν κρίνουμε δε και από την καρφίτσα στο πέτο του Τσίπρα όλα είναι πλέον....ομολογημένα. Αν κάνετε μεγέθυνση στην εικόνα τότε θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι κάποιο κομμουνιστικό - επαναστατικό σύμβολο αλλά μοιάζει με....ευρώ σε κίτρινο φόντο!

Απέναντι σε όλη αυτή την καταθλιπτική κομπανία η λύση για την Ελλάδα είναι μια.

Πόλεμος και Αντίσταση στα Μνημόνια και τους Προδότες.