Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός«, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Η ιλαροτραγωδία της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά, έχει μετατραπεί σε φάρσα. Το κόμμα των Δεκεμβριανών του 2008, μέμφεται τον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του απέναντι στους καταληψίες της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Στην Πρυτανεία γίνεται χρήση ναρκωτικών. Κίνδυνος να χαθούν ζωές!», προειδοποιεί ο σαμαρικός Φαρισαίος, «αγνοώντας» ότι εδώ και χρόνια τα ΑΕΙ της Αθήνας έχουν παραχωρηθεί στους «αναρχικούς» και στεγάζουν μεταξύ άλλων γνωστή ρουφιάνικη ιστοσελίδα των «αντιεξουσιαστών». Έχει και άλλες ιδέες ο Σαμαράς και η παρέα του: «Να ανοίξει κανένα κεφάλι, έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έχει μέσα. Να παραδειγματιστούν και να σταματήσουν να διαλύουν τα πανεπιστήμια».
 
Αν βεβαίως διενοείτο να εκφραστεί κατ΄αυτόν τον τρόπο κάποιο μέλος ή....
Θεός φυλάξοι βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θα είχαν οριάξει «Δεξιοί» και «Αριστεροί». Τώρα συμφωνούν και συναινούν, αφού είναι συνένοχοι και όλη η συζήτηση γίνεται για το θέατρο των βραδυνών Δελτίων Ειδήσεων. Την ίδια ώρα υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ λέει δημοσίως πως υπάρχουν μισθωμένοι μπαχαλάκηδες επικαλούμενος πληροφορίες και στοιχεία της αστυνομίας. «Δεν είναι όλοι οργισμένοι νέοι», είπε και απόρησε, πού είναι οι γονείς των 16χρονων που συμμετέχουν στις καταλήψεις.
 
Εδώ και χρόνια λέμε ότι οι «αναρχικοί» είναι το μακρύ χέρι του πολιτικού κατεστημένου που το χρησιμοποιεί για να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να νομιμοποιήσει την καταστολή των ελευθεριών. Η ΝΔ «ξεχνά» επιλεκτικά ότι επί ημερών της θέριεψαν οι καταλήψεις του Πολυτεχνείου. «Ξεχνά» ότι επί των ημερών του σημερινού ΠτΔ κάηκε η Αθήνα και καταστράφηκε το εμπορικό κέντρο της πόλης. «Αγνοεί» επιδεικτικά ότι κάηκαν ζωντανοί τέσσερεις άνθρωποι από πολύ γνωστούς «αγνώστους» που σήμερα είναι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής, αλλά επιλέγει να σιωπήσει για τους πρώτους και να κυνηγήσει τους δεύτερους.
 
Η παράνοια Σαμαρά εξαπλώνεται στους συμβούλους του και εξελίσσεται σε μανία καταδιώξεως. Η ομάδα Σαμαρά ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα «σατανικό σχέδιο»: “Για υπολογίστε ποιοι είναι εκείνοι που ευνοούνται από τις εικόνες που έστησε αυτή η κυβέρνηση; Δηλαδή τους χιλιάδες μετανάστες να λιάζονται στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα τους μπαχαλάκηδες να κάνουν Πάσχα στο πανεπιστήμιο και να μην το σηκώνουν ρούπι (…) Από τις εικόνες αυτές μόνον οι ακροδεξιοί ευνοούνται. Τρίβει τα χέρια του ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του βλέποντας την Χριστοδουλοπούλου, τον Πανούση και τον Παρασκευόπουλο να παραμένουν στις θέσεις τους. Γελάνε και τα μουστάκια του Παππά που ακούει τις θεωρίες περί «ηλιοθεραπείας». Κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια ο Κασιδιάρης που βλέπει τα κύματα λαθρομεταναστών να καταλαμβάνουν τη χώρα και τον Τσίπρα να μην ξέρει τι να κάνει. Υπάρχουν καλύτεροι χορηγοί της Χρυσής Αυγής από τους «αριστερούς»; Το σενάριο θα μπορούσε να λέει ότι διαλύουν τη χώρα προκειμένου να ενισχύσουν την άκρα δεξιά και να αποδυναμώσουν τη Νέα Δημοκρατία ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει αντίπαλον δέος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει επίτηδες, αν έχει δηλαδή σχέδιο να στρέψει τους κεντρώους και τους δεξιούς στο άκρο, τότε εγκληματεί κατά της χώρας. Διότι δημιουργεί σκηνικό εμφυλίου πολέμου και σε λίγο θα παίζουμε ξύλο με τους ακροδεξιούς στους δρόμους. Ό,τι κι αν συμβαίνει, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστεροί επαναστάτες, πριμοδοτούν το Μιχαλολιάκο και τους πραιτοριανούς του».
 
Τι να σχολιάσει κανείς από το νεοδημοκρατικό παραλήρημα; Η ψευτοδεξιά χρεωκόπησε. Ούτε τα προβεβλημένα στελέχη της ούτε βεβαίως ο Σαμαράς είναι σε θέση να σταματήσουν το κόμμα από το να αυτοεξευτελίζεται με γελοιότητες σαν αυτές που προαναφέραμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με νοητικά άλματα και καταφανή ψεύδη ανταγωνίζεται την ΝΔ σε ασυναρτησίες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την δίκη της Δευτέρας, γιατί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του, «προηγήθηκαν δολοφονίες και σοβαροί τραυματισμοί εκατοντάδων μεταναστών και Ελλήνων πολιτών από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής».
 
«Ξεχνώντας» βεβαίως να αναφέρει έστω και μία περίπτωση που να καταδικάστηκε στέλεχος της Χρυσής Αυγής για κάποια από τις «εκατοντάδες» δολοφονίες και τραυματισμούς. «Ξεχνώντας» βεβαίως και τα φιλικά του τάγματα εφόδου των αριστεριστών με τα καλάσνικοφ, τις μολότωφ, και άλλα γιατροσόφια της κοινωνίας από τον τσελεμεντέ της Αριστεράς. Αλλά και η ΝΔ αυτοσυγχαίρεται γιατί αυτή εδίωξε την Χρυσή Αυγή και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν σταύρωσε ακόμη τον Αρχηγό και τα μέλη της πριν καν ξεκινήσει η δίκη. Πόσες μετάνοιες ακόμη θα κάνει στα αφεντικά της για να πάρει πίσω το δαχτυλίδι της διακυβέρνησης;
 
Αυτούς τους παράφρονες ψήφιζε ο λαός, από ρουσφέτι και παραπληροφόρηση, υπό την απειλή και τον φόβο, αυτοί μας κυβερνούσαν, αυτοί μας κυβερνούν ακόμη, αυτοί έφεραν την χώρα στην καταστροφή. Συμπέρασμα. Αριστεροί και Δεξιοί υπολογίζουν και φοβούνται μόνον την Χρυσή Αυγή. Είναι ώρα να αλλάξουμε σελίδα!