Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Bankingnews: Βέβαιη η αθώωση στην δίκη της Χρυσής Αυγής - Έχει καταρρεύσει το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης

Η δικαστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής θα είναι εφαλτήριο γι΄αυτά που έχουν σχεδιαστεί και γι΄ αυτά που έρχονται αλλά μόνο οι τυφλοί και εμμονικοί δεν μπορούν να δουν.


Ξεκινάει σήμερα - 20 Απριλίου του 2015 - μια ιστορική πολιτική δίκη κατά της Χρυσής Αυγής του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδος όπως επιβεβαιώθηκε στις εκλογές της ευρωβουλής και τις πρόσφατες εθνικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015.

Η δίκη αυτή θα κρατήσει πολλούς μήνες εκτιμάται ότι μπορεί να κρατήσει 6-8 μήνες.

Η πολιτική δίκη που ξεκινήσει σήμερα θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην αθώωση των βασικών στελεχών της, θα καταδείξει ότι η εκτρωματική και αντισυνταγματική κατηγορία της συλλογικής ευθύνης έχει καταρρεύσει και θα αναδειχθούν τα πολιτικά κίνητρα της προηγούμενης διακυβέρνησης της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η αθώωση της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη κυρίως γιατί το βασικό κατηγορητήριο του εισαγγελέως Ντογιάκου έχει καταρρεύσει. Με βάση την συνθήκη του Παλέρμο για να θεωρηθεί μια ομάδα ανθρώπων εγκληματική οργάνωση πρέπει να αποδειχθεί το οικονομικό όφελος. Η Χρυσή Αυγή ελέγχθηκε από τον ΣΔΟΕ – είναι το μόνο κόμμα που έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ – και προέκυψε ότι είναι νομιμότατο. Η απόδειξη αυτή αθωώνει την Χρυσή Αυγή και καταρρίπτει την βασική δομή του κατηγορητηρίου 700 σελίδων του πορίσματος Ντογιάκου, αυτού του κατευθυνόμενου από την κυβέρνηση Σαμαρά δικαστικού.

Συνολικά 70 άνθρωποι κατηγορούνται και στο πόρισμα Ντογιάκου καρμπόν επαναλαμβάνονται και για τους 70 οι ίδιες κατηγορίες. Το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης έχει καταρρεύσει στην κυριολεξία. Τι θα αποδείξει η μακράς διάρκειας δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Χρυσή Αυγή;

1) Ότι υπήρξε η πιο δόλια, επαίσχυντη και μιαρή πολιτική πλεκτάνη από την κλίκα Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής αποκλειστικά με πολιτικά κίνητρα για να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής και να ανακόψουν τις διαρροές από την ΝΔ.

2) Θα αποδειχθεί ότι ο Ντογιάκος ήταν κατευθυνόμενος εισαγγελέας υποχείριο του Σαμαρά, ήταν σε διατεταγμένη αποστολή και δεν λειτούργησε ως δικαστικός αλλά ως εκτελεστής ως δήμιος του πολιτικού συστήματος.

3) Ήδη ο επικεφαλής των Εφετών στην εισήγηση του είναι καταπέλτης ακυρώνει το πόρισμα Ντογιάκου και αποδεικνύει το προφανές, ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση.
Αυτό θα αποδειχθεί στην πολιτική και ιδεολογική δίκη της Χρυσής Αυγής.

4) Θα αποδειχθεί ότι πίσω από τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής βρίσκονται συμφέροντα ειδικά στα μέσα ενημέρωσης που τα ονομάτισε ότι προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και παρανομούν εις βάρος του εθνικού πλούτου

5) Θα αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται ιδεολογικά.
Αν είναι αδίκημα τότε υπάρχει εγκληματική οργάνωση των Κομμουνιστών, υπάρχει εγκληματική οργάνωση των αριστεριστών διεθνιστών μηδενιστών, μαοϊστών, λενινιστών και άλλοι. Τέτοια κατηγορία δεν μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο κατά της Χρυσής Αυγής.

6) Η Χρυσή Αυγή περνάει ένα Ρουβίκωνα όχι ρίσκου αλλά νομικής, κοινωνικής και ιδεολογικής κάθαρσης, νομιμοποίησης και επιβεβαίωσης.

Η Χρυσή Αυγή θα βγει ενδυναμωμένη από την τελική απόφαση του δικαστηρίου. Κατά την ακροαματική διαδικασία θα λεχθούν πολλά, αλήθειες ψέματα, φαντασίες, ιστορίες, γεγονότα. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία αλλά η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που θα αθωώσει την Χρυσή Αυγή ως ένα νόμιμο κόμμα με μια ηγεσία δικαιωμένη ηθικά, νομικά. Για την Χρυσή Αυγή η δίκη θα είναι δίκη κάθαρσης όπως στην αρχαία τραγωδία.

Θα υπάρξει δικαίωση στο δικαστικό δράμα της  Χρυσής Αυγής και η δικαίωση αυτή μαζί με το συνέδριο που εξετάζει το κόμμα όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr ο Ν. Μιχαλολιάκος θα αποτελέσουν εφαλτήρια ώστε η Χρυσή Αυγή να είναι...η επόμενη μέρα του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος. Η δικαστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής θα είναι εφαλτήριο γι΄αυτά που έχουν σχεδιαστεί και γι΄ αυτά που έρχονται αλλά μόνο οι τυφλοί και εμμονικοί δεν μπορούν να δουν.

www.bankingnews.gr