Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: "Είμαστε έτοιμοι να συγκυβερνήσουμε αν χρειαστεί και με το ΣΥΡΙΖΑ"

Η πρώην Υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου, παραχώρησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου αποκάλυψε αρκετά σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα και πώς τις αντιμετωπίζει το κόμμα της.


Αναφορικά με τα σημερινά πολιτικοοικονομικά τεκταινόμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπορεί να διατήρησε μια ρητορική.... αντιπαράθεσης με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το "μίσος" να έχει... ημερομηνία λήξης "αν το επιβάλλουν οι συνθήκες".

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη "για το καλό της Χώρας" να....
συμμετάσχει σε Κυβέρνηση Εθνική Σωτηρίας που σκοπό θα έχει να σώσει την Ελλάδα.
Κοινώς η κα. Ασημακοπούλου παραδέχθηκε ότι η μεγάλη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είναι προ των πυλών αν ο Τσίπρας δεν κατορθώσει να περάσει... ανώδυνα από το εσωτερικό του το νέο Μνημόνιο.
Τότε θα χρειαστεί τους γνωστούς προθύμους για να πετύχουν μαζί τη... μνημονιακή συνέχεια της Χώρας. Και ποιά πολιτική δύναμη είναι η καταλληλότερη για να συνεργαστεί μαζί του..Φυσικά η ΝΔ του Σαμαρά και της... Μισέλ!

Η κα. Ασημακοπούλου δεν είναι κάποια... τυχαία στην πολιτική. Αλλά αποτελεί μια από την εκλεκτή κάστα των ολιγαρχών της Ελλάδος, με άριστες σχέσεις με τις κυρίαρχες πρεσβείες της Ελλάδος (σε αυτό παίζει το ρόλο του και η εβραϊκή της καταγωγή). Οπότε τα λεγόμενά της έχουν την ανάλογη βαρύτητα.


Υ.Γ.
Η συγκεκριμένη κυρία εκλέχθηκε κυριολεκτικά για.... 2 ψήφους άλλαξε όλη της ζωή, αποτελώντας διαμορφωτή γνώμης της ζωής των Ελλήνων... Ούτε.... στημένο να ήταν!