Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τρομοκρατία κατά του Ελληνικού Λαού από τα ΜΜΕ για να αποδεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπα

Μέρες τώρα έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από τον ξένο τύπο, το οποίο αναμεταδίδεται αυτούσιο από τον εγχώριο. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα η χώρα βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» και επαπειλείται μέχρι και η εισβολή εξωγήινων. 
Σταχυολογώντας τις δημοσιεύσεις έχουμε να κάνουμε κυρίως με τρομολαγνικά δημοσιεύματα εφημερίδων, ενώ αυξημένης σημασίας είναι η δήλωση εκπροσώπου του Σόιμπλε ότι δεν προβλέπεται συμφωνία μέχρι τις 24 Απριλίου ή εκταμίευση δόσης προς την Ελλάδα.

Τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ προβάλλουν αυτό το κύμα δημοσιεύσεων ως απόδειξη ότι οι ξένοι «πολεμάνε» την κυβέρνησή τους, προσπαθώντας να «επιβάλλουν οικονομική ασφυξία» και να αναγκάσουν τους «νέους καραϊσκάκηδες» να γονατίσουν. Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην μείζονα αντιπολίτευση από την άλλη προβάλλουν τα ίδια δημοσιεύματα, προκειμένου να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν δήθεν απαραίτητη η λιτότητα που οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονίες, για τις οποίες είναι υπόλογοι.

Ας αγνοήσουμε προς στιγμή την αδιάψευστη αλήθεια που έχουμε πολλάκις αναλύσει ότι η κυβέρνηση Σανέλ βρίσκεται προ ενός νέου μνημονίου, το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει. Ας μείνουμε στις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι αναζητείται συνεννόηση με τους «εταίρους», ώστε να υπογραφεί μία «αμοιβαία επωφελής συμφωνία».

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί στον Σύριζα, μιλώντας περί «εταίρων», είναι ότι ουσιαστικά μιλούνε για εκπροσώπους δανειστών. Δηλαδή για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την είσπραξη των οφειλομένων, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο, πέραν ίσως του επιχειρήματος «έρχεται η Χρυσή Αυγή», που θα σημάνει το τέλος της κυριαρχίας τους επί της χώρας. Συνεπώς, αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαπολύσουν τρομολαγνικά δημοσιεύματα, πυροδοτώντας ένα Bank Run, πολύ απλά θα το κάνουν και είναι μέρος του παιχνιδιού τους. Συνεπώς όταν προσδοκά η κυβέρνηση συνεννόηση με τους «εταίρους» θα πρέπει να καλοδέχεται και να προσμετρά τέτοια δημοσιεύματα, αφού είναι μέρος της «συνεννόησης».

Εφόσον, λοιπόν, έχουν τραβήξει ρότα μακριά από την νωπή λαϊκή εντολή που έδωσε ο Ελληνικός Λαός για καταγγελία του μνημονίου και κατάργηση των μνημονιακών μέτρων «με ένα νόμο και ένα άρθρο», όπως διατράνωναν προεκλογικά, ας «λουστούν» με τις τακτικές των «εταίρων» τους. Όπως αντιστοίχως και αυτοί κάνουν τους δικούς τους τακτικισμούς, επικαλούμενοι την Χρυσή Αυγή, μπας και πάρουν κανά ψίχουλο παραπάνω από την Μέρκελ.

Αυτά, βλέποντας «αθώα» τα πράγματα και χωρίς να βάζουμε στην συνάρτηση πως η κυβέρνηση έχει ήδη προσχωρήσει στις τάξεις του μνημονίου. Αν λάβουμε υπόψη μας τις δεκάδες ενδείξεις που έχουμε ήδη για την υπογραφή του νέου μνημονίου και φυσικά την προτέρα εμπειρία με τα τρομολαγνικά δημοσιεύματα τον υπόλοιπο καιρό του μνημονίου,συμπεραίνουμε ότι πρόκειται περισσότερο για προσπάθεια τρομοκρατίας του Ελληνικού Λαού, ώστε να δεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα.