Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η Αλήθεια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το κείμενο αυτό γράφεται την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, μία ημέρα πριν την έναρξη μίας δίκης, στην οποία είμαι και εγώ κατηγορούμενος.
Ευρίσκομαι εκτός φυλακών ένα σχεδόν μήνα, αλλά δεν είμαι ελεύθερος. Εκτός από τους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πρώην και νυν, άλλοι 4 βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευρίσκονται εις την ίδια με εμένα κατάσταση, δηλαδή σε κατ’ οίκον περιορισμό. Απαγορεύεται να βγούμε από την κατοικία μας, παρά μόνον για να πάμε στην Βουλή. Αυτό την ίδια στιγμή που χιλιάδες υπόδικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, ευρίσκονται έξω με περιοριστικούς όρους όπως χρηματική εγγύηση ή να δίδουν το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Ανάμεσα σε αυτούς και οι κατηγορούμενοι για τις μίζες των εξοπλιστικών, οι οποίοι καταλήστευσαν τον Ελληνικό Λαό.

Όλα ξεκίνησαν την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν πάνοπλοι αστυνομικοί, φορώντας μαύρες κουκούλες, περικύκλωσαν την....
περιοχή της κατοικίας μου και με συνέλαβαν. Στην συνέχεια, χωρίς να έχει γίνει άρση της ασυλίας μου, παρ’ όλο το γεγονός ότι ήμουν βουλευτής, προφυλακίστηκα! Η κατηγορία ήταν “εγκληματική οργάνωση”…  Αφορμή, αλλά όχι αιτία, για την σύλληψη όχι μόνον προσωπικά εμού, αλλά για μία ολόκληρη πολιτική δίωξη ενός πολιτικού κόμματος, μία δολοφονία, την οποία άμεσα καταδικάσαμε και η οποία συνέβη σε συνοικία του Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013.

Το λογικό ερώτημα που τίθεται είναι γιατί, εάν είχα σχέση με αυτήν την δολοφονία, όπως με κατηγορούν, εντάσσοντάς την στην δράση της περίφημης “εγκληματικής οργανώσεως”, γιατί να με συλλάβουν στις 28 Σεπτέμβριου, δηλαδή 10 ολόκληρες ημέρες μετά το έγκλημα και όχι αμέσως μετά;

Τα “μαγειρέματα” για την πρωτοφανή αυτή δίωξη είναι λίγο πολύ γνωστά, έχει αποκαλυφθεί ακόμη και οπτικοακουστικό υλικό για το πώς στήθηκε η πολιτική σκευωρία.
 
TA «ΠΑΡΑΔΟΞΑ» ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ
 
Με μεθοδεύσεις βρώμικες και τρόπους παράνομους και ολοφάνερα αντισυνταγματικούς ετέθη υπό κατηγορίαν ένα ολόκληρο κόμμα, ένα ολόκληρο πολιτικό Κίνημα, αλλά και πάλι ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν εντελώς παράδοξος.

Δεν κατηγορήθηκε η ηγεσία του κόμματος, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, δηλαδή, το πολιτικό συμβούλιο και η Κεντρική Επιτροπή, αλλά το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδος! Λες και εγώ ήξερα στις 18 Ιουνίου του 2012 όταν εκλέχτηκαν βουλευτές όσοι εκλέχτηκαν με την Χρυσή Αυγή με σταυρό προτιμήσεως ότι αυτοί θα είναι και οι “διευθυντές” της σύμφωνα με την πολιτική σκευωρία “εγκληματικής οργανώσεως”! Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να είναι και γνώστες του δήθεν εγκληματικού χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλοι οι ψηφοφόροι οι οποίοι επέλεξαν αυτούς τους συγκεκριμένους βουλευτές!

Όμως, τα παράλογα δεν σταματούν εδώ… Σε μία δικογραφία που φτάνει σχεδόν τις 40.000 σελίδες δεν αναφέρεται πουθενά πότε επιτέλους ιδρύθηκε αυτή η “εγκληματική οργάνωση”, η οποία δεν είναι άλλη κατ’ αυτούς από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία είχε ονοματεπώνυμα, είχε διευθύνσεις γραφείων, είχε κάνει δήλωση στον Άρειο Πάγο και συμμετείχε σε εκλογές από το 1994.
Εάν είχε σκοπό εγκληματικό όπως μας κατηγορούν θα άνοιγε γραφεία, θα εξέδιδε εφημερίδα, θα συμμετείχε στις εκλογές ή θα κρατούσε όπως κάνουν όλες οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις μέσα στο σκοτάδι την δράση τους;

Σε ένα αρχικό στάδιο αναφέρεται ότι έγινε “εγκληματική οργάνωση” χωρίς να αναφέρονται ονόματα και τόπος και χρόνος το 1987! Και μετά στο κατηγορητήριο τοποθετείται πάλι εντελώς αυθαίρετα η χρονολογία 2008! Και για να είμαι ακριβής χρησιμοποιείται η έκφραση “τουλάχιστον από το 2008”!…

Για να αντιληφθείτε την “εγκυρότητα”, την διάτρητη, αυτής της δικογραφίας, αυτού του κατηγορητηρίου, το οποίο θυμίζει διώξεις Σταλινικού τύπου, ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι παραπέμπονται να δικαστούν ως μέλη της “εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης”, είναι και ένας Έλληνας πολίτης, ο οποίος στην απολογία του στις ανακριτικές αρχές δήλωσε ότι είναι Εβραίος στην καταγωγή και κατέθεσε και σχετικό πιστοποιητικό από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.
 
ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τα στοιχεία με τα οποία προσπαθούν να μας καταστήσουν ενόχους, για μια κατηγορία με την οποία δεν έχουμε την οποιαδήποτε σχέση, είναι εντελώς ανύπαρκτα και για τον λόγο αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, προκειμένου όντας αθώους να μας καταδικάσουν.

Χαρακτηριστική είναι η φράση την οποία χρησιμοποιούν στις προκηρύξεις τους όλοι αυτοί που ζητούν την καταδίκη μας πριν ακόμη γίνει η δίκη: “Να μη αφήσουμε την δίκη της Χρυσής Αυγής στα χέρια των δικαστών”…

Την ίδια στιγμή οργανώνουν πορείες και συλλαλητήρια έξω από το δικαστήριο, απειλούν παράγοντες της δίκης και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκβιάσουν την καταδίκη μας. Γιατί; Το ομολογούν με τρόπο κυνικό: Γιατί, όπως λένε και γράφουν, εάν δεν καταδικαστούμε θα δυναμώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 
Όλη η λάσπη και η χολή των πληρωμένων κονδυλοφόρων του καθεστώτος της μίζας και της διαφθοράς έχει εξαπολυθεί εναντίον μας. Γράφουν χιλιάδες ψέματα κι αυτό δεν το κάνουν τώρα το κάνουν συστηματικά από τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο λαός τους απάντησε και σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Εμείς το μόνο που θέλουμε από αυτή τη δίκη είναι να λειτουργήσει το κράτος Δικαίου να μας δοθεί η δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, όπως ο νόμος προβλέπει, εμείς περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλον θέλουμε να λάμψει η Αλήθεια γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε αθώοι. Το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του σκοτεινού παρακράτους, οι οποίοι έστησαν την πολιτική σκευωρία γιατί παρακολουθούσαν τόσο τα τηλέφωνά μας, όσο και τα γραφεία μας. Και εάν θέλουν να μας καταδικάσουν ας το πουν ευθέως ότι μας καταδικάζουν για τις Ιδέες μας, γιατί για αυτές στην πραγματικότητα διωκόμεθα.

Φαίνεται πως δεν έχουν διδαχτεί τίποτε από την Ιστορία! Δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι Ιδέες δεν διώκονται και ούτε σβήνουν με άδικες φυλακίσεις και καταδίκες. Ένα μικρό δείγμα πήραν και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές και αναμένεται συνέχεια… Αναμένεται συνέχεια, γιατί ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, που γίνονται ακόμα μεγαλύτερα όσο περνάει ο χρόνος, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν θα έχει απήχηση.
 
Κάθε ημέρα που περνά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή ό,τι και να κάνουν!
 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος