Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο «φιλεύσπλαχνος» Μούιζνιεκς: Δεν με ενδιαφέρει αν πεθαίνουν Έλληνες λόγω κρίσης

Ο αρμόδιος επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ε.Ε., Νιλ Μούιζνιεκς, κατέδειξε ακόμη μια φορά το πραγματικό ανθελληνικό πρόσωπο των τοκογλύφων των Βρυξελλών,
οι οποίοι κόπτονται ιδιαιτέρως για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, αλλά κατά περίεργο τρόπο, αδιαφορούν πλήρως για τα αντίστοιχα δικαιώματα των Ελλήνων που βιώνουν την κόλαση των οικονομικών εις βάρος τους μέτρων, από τους εγχώριους υποτακτικούς της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

«Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τα μέτρα που επιβάλλονται στις χώρες που μπαίνουν σε προγράμματα διάσωσης, θα πρέπει να τύχουν αντιμετώπισης από την εσωτερική έννομη τάξη, δηλαδή από τα συνταγματικά δικαστήρια», δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος, προσθέτοντας ότι «πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο η κοινωνία των πολιτών και οι ΜΚΟ»!

Για όσους λησμονούν γρήγορα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Νιλς Μούιζνιεκς είναι εκείνος ο επίτροπος της Ε.Ε. ο οποίος έβαλε συλλήβδην κατά της Χρυσής Αυγής προ της εξαπόλυσης των πολιτικών διώξεων εις βάρος των στελεχών της από το Καθεστώς Σαμαρά, κατηγορώντας την μεταξύ άλλων για ξενοφοβία και ρατσισμό! Αιτία το γεγονός ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαιτούσε -και συνεχίζει να απαιτεί- την εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσμενείς για τον Ελληνικό Λαό συνέπειες του φαινομένου.

Επιπλέον, τα συστημικά εν Ελλάδι μέσα καθώς και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, χρησιμοποιούσαν τις δηλώσεις Μούιζνιεκς για να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα, στα πλαίσια ακριβώς της μαύρης προπαγάνδας που είχαν εξαπολύσει κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.

Τί λέει λοιπόν σήμερα ο «φιλεύσπλαχνος, υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και σύμμαχος των δυνάμεων του εγχώριου «δημοκρατικού» τόξου Μούιζνιεκς; Δήλωσε απερίφραστα ότι δεν τον αφορά διόλου το γεγονός ότι Έλληνες πεθαίνουν εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής εξαθλίωσης, διότι απλούστατα, άλλο οι Έλληνες και άλλο οι λαθρομετανάστες!

Χρειάζεται κανείς περαιτέρω αποδείξεις για να αντιληφθεί ότι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά μια λέσχη υπερεξουσίας τραπεζιτών και τοκογλύφων που ενδιαφέρεται μονάχα για τοκογλυφικά κέρδη και για την ολοκληρωτική εκρίζωση της ταυτότητας των εθνικών κρατών; Ή με τη Χρυσή Αυγή λοιπόν, για μια εθνικά υπερήφανη Ελλάδα, ή με τους δήθεν «ανθρωπιστές» Μούιζνιεκς!

YΓ. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος είχε απαντήσει αναλόγως στον Ευρωπαίο ψευδοανθρωπιστή επίτροπο...