Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Pons asinorum»: Η γέφυρα των γαϊδάρων


Τηλεοπτικές σουρλουλούδες, ερτζιανές κουτσομπόλες και μαζοενημερωτικές μοιρολογίστρες, ξελύσσαξαν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής:
Μας καταδίκασαν δίχως δίκη, μας καταράστηκαν, μας συκοφάντησαν, μας καθύβρισαν, μας μυκτήρισαν, αναρωτήθηκαν για τις αυτοδιοικητικές ψήφους μας και τα αίτια της «παθολογίας» μας, θέλησαν να μας πνίξουν στην κολυμπήθρα του μαρξιστικού Σιλωάμ για να παραστήσουμε το έρμα της εκλογικής τους προσπάθειας και τελικά μας ξανακαταδίκασαν βρίζοντας υστερικά!

Οι ύβρεις και οι αρές τους είναι για μας εύσημο τιμής και πειστήρια του αρχέγονου φόβου τους. Στην πάλη των ιδεών είναι πιο ανίκανοι απ’ ότι στο πεζοδρόμιο, γι’ αυτό αρνούνται τον διάλογο κι απαντούν με γρυλίσματα, τσιρίγματα, αφορισμούς κι εξορκισμούς. Αυτοί οι χορτάτοι ψευτοεξεγερμένοι, που δεν τόλμησαν να συνυπογράψουν την προανακριτική σε βάρος των Καθεστωτικών, μας επάγουν ηθική κριτική ! Πρόκειται για εμπαθή κόμικς της «αντιφασιστικής» μικροπολιτικής.

Ερυθρές Κοντσίτες, Γενοβέφες και Κρονόληροι, που επιμένουν ότι «αρχίΖουν», αδυνατούν να κατανοήσουν ότι τελείωσαν ήδη ! Οι τάχα αντίπαλοί τους σοσιαλφιλελεύθεροι αστοί, τους τσαλαπάτησαν παίζοντας με τα αντανακλαστικά ανασφάλειας του όχλου. Τζάμπα η μαζική μεταγραφή της πιο βουλιμικής και λούμπεν πασοκαρίας. Οι Συριζαίοι μπροστάρηδες αποδείχθηκαν κακοί ψαράδες στα θολά βουρκόνερα της μεταπολιτευτικής πλουτοκρατούμενης μικροπολιτικής που τους εξέθρεψαν στο παρελθόν. Οι άνθρωποι χάθηκαν στον δρόμο προς τον σοσιαλισμό, Μπίλντεμπεργκ και Ντουρούτι γωνία.

Μόνο τα παιδικά τραγουδάκια που ονομάζονται «λαχνίσματα» είναι σε θέση ν’ απαντήσουν στην μνημειώδη χολερική ηλιθιότητα του ελεεινού εσμού της εμμονοϊδεακής αριστεράντζας. Για την περίσταση επιλέγουμε το πιο ταιριαστό με το προεκλογικό κόκκινο παραλήρημα των …. συριζάτων ροζ φλαμίνγκος (το οποίο μάλιστα τραγούδησε και ο… μεγάλος μπολσεβίκος διασκεδαστής Χάρρυ Κλυνν, στο άλμπουμ «Πατάτες»!) :

 Άβαλα μαντάβαλα
μάντος κουσκούβαλα
τζέκα ματζέκα
μούζι σκούζι ντάλια δέκα
ένι μένι ντουντουμένι
τρία ρο το καζακό
 μπιφ τα λεβάντα μπιφ!