Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ήρθε η ώρα να λάμψει η Αλήθεια στην Ευρώπη


της Μαρίας - Ελένης Κατσινοπούλου, Υποψηφίας Ευρωβουλευτού με τη Χρυσή Αυγή και υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"


Όσο περνάει ο καιρός τόσο αποκαλύπτονται τα ψέμματα των κομμάτων που τόσα χρόνια κυβερνούν την Ελλάδα. Ακούμε συνεχώς για το πρωτογενές πλεόνασμα, το τέλος των μνημονίων και την έξοδο της Χώρας στις διεθνείς αγορές. Τίποτα όμως απ' όλα αυτά δεν αληθεύει. Αντίθετα, τα ελληνικά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν αύξηση χρεών, η ανεργία εκτοξεύεται και οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό καθώς δεν μπορούν να βγάλουν ούτε τα προς το ζην. Η μνημονιακή χούντα συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό λέγοντας πως το πρωτογενές πλεόνασμα θα μοιραζόταν σε κοινωνικές ομάδες, ενώ στην πραγματικότητα, οι λαθρομετανάστες, που λυμαίνονται την χώρα μας, είναι οι μόνοι που το έλαβαν. Αυτή είναι η Δημοκρατία και η «πρόνοια» του Σαμαρά για τους Έλληνες. Αυτές είναι οι πρακτικές του μνημονίου που εξοντώνουν την Πατρίδα μας και μας καθιστούν έρμαια των επιταγών των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων.

Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή θα διεκδικήσουμε την απόδοση Δικαιοσύνης, ενώ η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών θα φέρει την Αλήθεια. Μεγάλος στόχος για εμάς είναι η καταπολέμηση της ανεργίας που αποτελεί μια μεγάλη πληγή για κάθε Ελληνική οικογένεια. Στην βάση του προβλήματος βρίσκεται η οικονομική ύφεση με αποτέλεσμα την εξαθλίωση του Έλληνα, αλλά και η μαύρη εργασία από τις ορδές των λαθροεισβολέων. Θα απαιτήσουμε την πλήρη εφαρμογή του Συντάγματος που επιβάλλει την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την Χώρα μας. Αυτό θα σημάνει εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες. Θα πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην κερδοσκοπία των μεγαλοεργολάβων που έχουν κερδίσει άπειρα εκατομμύρια από τα μαύρα μεροκάματα στα δημόσια έργα.

Ακόμα, θα απαιτήσουμε την αναδιάταξη της Εθνικής μας οικονομίας και την στροφή προς την πρωτογενή παραγωγή. Πρέπει, επιτέλους, να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο που μας έχει χαρίσει απλόχερα η χώρα μας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον πρωτογενή τομέα, στην δημιουργία γεωργικών, κτηνοτροφικών και αλιευτικών μονάδων ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την εθνική βιομηχανία που μας στέρησαν.

 Τέλος, δεν θα σταματήσουμε στιγμή να απαιτούμε την επιβολή της Δικαιοσύνης και την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πρέπει, λοιπόν, να αγωνιστούμε ενάντια στην χούντα που μας έχει επιβληθεί. Μια χούντα που έχει καταλύσει το Σύνταγμα, τους νόμους και φυλακίζει παράνομα και άδικα τους Αγωνιστές που είπαν την Αλήθεια και κατακεραύνωσαν τα κόμματα της διαφθοράς. Τα ψέμματα τελείωσαν. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Ήρθε η ώρα να λάμψει η Αλήθεια στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε πίσω ξανά την Πατρίδα που μας στέρησαν.