Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Καρατζαφέρης αποκαλύπτει τη σύμπραξη των "αντισυστημικών" (ΚΚΕ) με τους μνημονιακούς (ΝΔ): "Το ΚΚΕ θα στηρίξει τη ΝΔ στο Β' Γύρο των εκλογών"


Μια σημαντική αποκάλυψη για το… «τιμημένο κουκουέ» έκανε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, σε ειδησεογραφική εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Μια αποκάλυψη που φρόντισαν να θάψουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γιατί χαλάει τη… σούπα. Πιο συγκεκριμένα, ο Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι υπάρχει συμφωνία ΝΔ-ΚΚΕ, για να ψηφίσουν (στη ζούλα…) οι κουκουέδες τους υποψηφίους της ΝΔ:

 «…Αλλά εγώ ξέρω δημάρχους, τώρα που συζητάμε, που στο δεύτερο γύρο, στους υπολογισμούς που κάνουνε, το ΚΚΕ δεν το βάζουν με τον Τσίπρα. Και είναι της ΝΔ αυτοί. Μιλάω με...... δημάρχους. Και λέω, ρε παιδί μου, τι βλέπεις στο δεύτερο γύρο; Αυτός έχει αυτά κι αυτά κι αυτά. Και μου λένε: Εμείς έχουμε το ΚΚΕ. Και το λένε πάρα πολύ εύκολα. Βέβαια, υπάρχει ένα προηγούμενο…».

Αληθές αυτό για το προηγούμενο. Το οποίο χρονολογείται από τις δημοτικές εκλογές του 1986 (αφού είχε προηγηθεί η συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ – και ποιος δε θυμάται το «υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» των δημοτικών του 1982…). Και από τότε συνεχίζεται ανελλιπώς, με τα γνωστά ανταλλάγματα βεβαίως-βεβαίως…

Paspartoy