Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Defencenet: Ηθικός νικητής των εκλογών ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Μοναδικός εκφραστής της Εθνικής Παράταξης - Τεράστιο ποσοστό στον Δήμο της Αθήνας!


Τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας φέρνουν τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών στην Ελλάδα, όπως αυτά καταγράφονται πλέον επίσημα
. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταγράφει σημαντική ήττα που δεν διασώζεται ούτε από το "μπέρδεμα" των υποψηφίων η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετά το 1974 η ΝΔ δεν έχει υποψήφιο στον δήμο της Αθήνας στον β'γύρo. O υποψήφιος του Λαϊκού Συνδέσμου κινείται ακριβώς στα ποσοστά που τον έδινε το defencenet.gr, αλλά ακόμα και αν δεν πέρασε στον β' γύρο: οι πολίτες στον δήμο της Αθήνας δίνουν ένα τεράστιο ποσοστό στον Η.Κασιδιάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προηγείται μέχρι στιγμής, αλλά ο «ηθικός» νικητής και ο μοναδικός ζων πολιτικός φορέας της δεξιάς παράταξης αναδεικνύεται αναμφισβήτητα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr