Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου πρέπει να πέσει - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους σας για τον υπέροχο αγώνα που δώσατε κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.


Οι συνθήκες μέσα στις οποίες η Χρυσή Αυγή διεξήγαγε τον προεκλογικό της αγώνα ήταν απόλυτα εχθρικές. Σε εμένα προσωπικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το κράτος την συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, η οποία προβλεπότανε από τον νόμο.

 Σε ΟΛΑ τα πανελλήνια κανάλια δεν υπήρξε πρόσκληση των εκπροσώπων του Κινήματός μας να λάβουν μέρος στις πολιτικές προεκλογικές εκπομπές. Αντίθετα, καθημερινά γινότανε συστηματική προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής με ψευδολογίες και αναφορές συκοφαντικές.

Παρ' όλα αυτά είμαστε, θέλουν δεν θέλουν, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Και αυτό μέσα σε κλίμα εκλογικής νοθείας με εκατοντάδες εκλογικά τμήματα χωρίς ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, με δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια που ακύρωσαν, με συλλήψεις-προσαγωγές εκλογικών μας αντιπροσώπων ακόμη και αυτήν την ίδια την ημέρα των εκλογών.

Είμαστε αναμφισβήτητα οι ΝΙΚΗΤΕΣ των εκλογών. Από το 6,92% των εκλογών του Ιουνίου του 2012 περάσαμε στο 9,41% των εκλογών της 25ης Μαΐου. Αύξηση ποσοστού Χρυσής Αυγής; 36%!!!

Επιτύχαμε μάλιστα αυτήν την αύξηση μέσα σε καθεστώς πολιτικής τρομοκρατίας και απόλυτα εχθρικού κλίματος από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή η Ν.Δ. από το 30% έπεφτε στο 23% και το ΠΑΣΟΚ από το 12,5% στο 8%. Με τη γλώσσα των αριθμών η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά απώλεσε το 25% της δυνάμεώς της, ενώ το ΠΑΣΟΚ το 35%. Και παρ' όλα αυτά θριαμβολογούν, αγνοώντας με περιφρόνηση την αποδοκιμασία του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στις κάλπες χθες Κυριακή 25 Μαΐου 2014.

Είναι ΦΑΝΕΡΟ ότι την χώρα εξουσιάζει μία κυβέρνηση ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, η οποία πρέπει να πέσει. Αυτοί όμως, οι δικτάτορες του Μνημονίου, γατζωμένοι στην εξουσία επιθυμούν να συνεχίσουν το ολέθριο εθνοκτόνο έργο τους.

 Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Συνεχίστε τον ΚΑΛΟ Αγώνα για να πέσει η Χούντα του Μνημονίου που ξεπουλάει την Πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας. Αγώνας μέχρι τέλους για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία.

 Αγώνας σε πόλεις και σε χωριά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας, για μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος