Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Οι σαμαροφρουροί του antinews κάνουν... ταμείο: "Η Χρυσή Αυγή είναι η κερδισμένη των εκλογών.. Παγιώνεται στην Ελλάδα"


Άρθρο ανάλυση για τα αποτελέσματα των Ευρωκλογών έχει στην κεντρική του σελίδα το φιλοσαμαρακικό site antinews και εστιάζει στις επιδόσεις των κομμάτων με προσωπικό σχολιασμό για το πώς θα πρέπει κάθε κόμμα να εκλάβει το αποτέλεσμα


Η ΝΔ για το antinews "αντέχει' ο ΣΥΡΙΖΑ "δε μπορεί να μιλά για ανατροπή', η ελιά "υπάρχει" αλλά ο νικητής είναι άλλος και κάνει τους σαμαροφρουρούς να.... αγχώνονται και να ιδρώνουν (όχι από τη ζέστη όμως).

Η Χρυσή Αυγή παγιώνεται ως τρίτη δύναμη στην Ελλάδα και είναι ο νικητής των εκλογών και ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων για το antinews.

Αλλά ας αφήσουμε καλύτερα να μα τα πουν οι ίδιοι:

"Χρυσή Αυγή: Κερδισμένη των εκλογών και πλέον..... παγιώνεται το φασιστικό κόμμα στην Ελλάδα. Το αν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της φασίστες, νεοναζί ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Όμως, το ότι η ηγεσία του κόμματος, που αποδεδειγμένα είναι φασιστική, πείθει τον ελληνικό λαό τότε μπορεί να πει κανείς ότι η Χρυσή Αυγή είναι κερδισμένη. "

Ξεπερνώντας τις γραφικότητες περί "φασισμού" και "νεοναζισμού" συμμεριζόμαστε τους φόβους των σαμαροφρουρών που βλέπουν οι καρέκλες τους να τρίζουν και το, πολιτικό, φέρετρο του Σαμαρά να ανοίγει.

Όμως τα τελευταία καρφιά δεν τα έβαλε ακόμη ο ελληνικός λαός. Χρειάζεται λίγη υπομονή.

Πασπαρτου