Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ικετεύει ο Καμίνης: Στον δεύτερο γύρο να συνασπιστούμε όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής!


Τέσσερις μέρες πριν τον εκλογικό θρίαμβο της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες, και δη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, οι πολιτικάντηδες του σάπιου κατεστημένου απευθύνουν μάταιες εκκλήσεις στο εκλογικό σώμα να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.


 Ο απερχόμενος και ο πλέον αποτυχημένος λαθροδήμαρχος Καμίνης μίλησε σήμερα στο ΒΗΜΑ FM και προειδοποίησε για το... ατύχημα που έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα.

Αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής ο Καμίνης παρακάλεσε τους Αθηναίους να μην περάσει στον β' γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι θα ήταν πλήγμα μεγάλο, όμως, όχι για τον Δήμο, αλλά για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β’ γύρο. Εάν ω μη γένοιτο, που δεν το πιστεύω ότι θα συμβεί, γίνει αυτό, έχω δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι κάθε δημοκράτης υποψήφιος, όποιος και αν ήταν ο άλλος υποψήφιος, θα τον ψήφιζε. Περιμένω και από τους άλλους να συμβεί το ίδιο».

Ενημερώνουμε τον απερχόμενο λαθροδήμαρχο και τους λοιπούς εκπροσώπους του αντισυνταγματικού τόξου πως ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την "Ελληνική Αυγή", Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι πρώτος στον πρώτο γύρο και όσο και να... ικετέψουν τους πολίτες η απόφαση για να ξαναγίνει η Αθήνα πρωτεύουσαν των Ελλήνων έχει παρθεί αμετάκλητα!