Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πάλι σε παροξυσμό η Πιπιλή: «Όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι ταυτισμένοι με τη βία και τον τσαμπουκά, και όχι παραπλανημένοι»


Αφού σε «πίνει», τι το «πίνεις»;

 Στον ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί η Φωτεινή Πιπιλή και πάλι προκάλεσε άπειρα γέλια με τις… πνευματώδεις αναλύσεις της.
Το θέμα ήταν η στρατηγική της ΝΔ στο άμεσο και απώτερο μέλλον. Εκεί η Πιπιλή έδωσε το στίγμα μιλώντας για αναγκαία «κεντροποίηση», δηλαδή στροφή προς το ΠΑΣΟΚ, αφού είναι ανώφελη η στροφή «προς τον επαναπατρισμό ανθρώπων που δεν θα επιστρέψουν ποτέ», αφού «Οι λαϊκοδεξιοί δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη ΝΔ γιατί έχει τελειώσει η ρουσφετολογική σχέση και πελατειακή σχέση με τη λαϊκή Δεξιά».

Επετέθη εναντίον της Χρυσής Αυγής και των 535 χιλιάδων ανθρώπων που τίμησαν με την ψήφο τους τον Λαϊκό Σύνδεσμο, λέγοντας ότι «όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι ταυτισμένοι με τη βία και τον τσαμπουκά, και όχι παραπλανημένοι». Εκεί που έχει δίκιο ομολογουμένως η Πιπιλή είναι ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής όντως δεν είναι παραπλανημένοι. Στηρίζουν με φανατισμό τον μοναδικό πολιτικό σχηματισμό που αντιστέκεται στην κλεπτοκρατία και τα συμφέροντα.

Το να ισχυρίζεται όμως ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι «ταυτισμένοι με την βία» μοιραία επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ αντλεί ψηφοφόρους από την ίδια «δεξαμενή» με τους ΑΝΕΛ και δυστυχώς για τον Σαμαρά, αντλεί και βουλευτές όπως η Πιπιλή, με υψηλό… πνεύμα.

 «Οι άνθρωποι που στήριξαν και στηρίζουν τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά είναι οι πιο ψύχραιμοι, οι πιο νοήμονες, δεν είναι φανατισμένοι. Είμαι απόλυτη στο ότι εκεί πρέπει να στραφούμε», είπε η Πιπιλή σχετικά με τους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι πραγματικά πίστεψαν ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα, όπως το έχουν πιστέψει και τις προηγούμενες 100 φορές και διαψεύστηκαν.

Αλήθεια, όμως, κα. Πιπιλή τι γίνεται με τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ΝΔ και ψήφισαν Χρυσή Αυγή; Κοιμήθηκαν «νοήμονες» και ξύπνησαν «ταυτισμένοι με την βία»; Πάλι καλά που η ΝΔ διαθέτει τέτοιο… πνεύμα στα στελέχη της και έτσι θα διαλυθεί μία ώρα νωρίτερα προς τέρψιν του Ελληνικού Λαού.