Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Καταργείστε τη μυστικότητα της ψήφου! Αναλύσεις επί αναλύσεων για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής


Σε άλλη μία εκλογική διαδικασία είδαμε περισπούδαστες αναλύσεις για το «ποιοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή» και «ποιος θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν».
Ιδιαιτέρως στο δεύτερο ερώτημα άρχισαν να ακούγονται απίστευτες «απαντήσεις», όπως αυτή του Ιγνατίου, που καλούσε ευθέως σε ανασύσταση της ΟΠΛΑ, η οποία σε συνεργασία με τους επίορκους δικαστικούς θα «φροντίσει» τους Εθνικιστές.

Η στόχευση των εκλογικών αναλύσεων έφτασαν μέχρι επιπέδου εκλογικού τμήματος, στην προσπάθεια να βρουν «ποιοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή». Πέραν των αστυνομικών και των στρατιωτικών που απευθείας στοχοποιήθηκαν από τα ΜΜΕ, υπήρξαν και θα υπάρχουν και πιο ενδελεχείς αναλύσεις περί του «προφίλ του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής». Ο στόχος τους προφανώς είναι να απευθυνθούν σε αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, με σκοπό να τους κάνουν να επιστρέψουν στα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Κάτω από το επίπεδο του προφανούς, όμως, υφέρπει και μία διάθεση να βρεθούν οι «φασίστες» με απώτερο σκοπό την βέλτιστη λειτουργία της ΟΠΛΑ του Ιγνατίου.

Θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι αν μπορούσαν να καταργήσουν την μυστικότητα της ψήφου, έτσι ώστε να βρουν ακριβώς ποιοι είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Μία τέτοια νομική προσπάθεια, όμως, έχει εγγενείς δυσκολίες που καθίστανται ανυπέρβλητες για τον νομοθέτη, έστω και αντιδημοκράτη όπως οι ταγοί της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.

Επειδή δεν γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιοι είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, θα ήταν αναγκασμένοι να άρουν την μυστικότητα για όλους τους ψηφοφόρους, οι οποίοι θα έπρεπε να διαλέξουν ανοιχτά το κόμμα της επιλογής τους. Δεν θα είχαν πρόβλημα να υποβάλλουν τον Ελληνικό Λαό σε αυτή τη δοκιμασία, αν ήταν να κερδίσουν ψήφους και να χάσει η Χρυσή Αυγή, ξεκάθαρα. Όμως γνωρίζουν ότι αν δοκίμαζαν κάτι τέτοιο, αυτοί που θα κατέρρεαν θα ήσαν οι ίδιοι.

Ποιος θα τολμούσε εν έτει 2014 να βγει ευθαρσώς και να δηλώσει ότι θα ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Θα βρισκόταν ευθύς εξαρχής αντιμέτωπος με την λαϊκή κατακραυγή, αφού ουδείς δέχεται την παρουσία ανθρώπων που όχι μόνο κατέστρεψαν τη χώρα, αλλά υποθήκευσαν και το μέλλον των παιδιών μας. Φαίνεται έκδηλα στην κοινωνική πραγματικότητα ότι αυτοί που θα κατέρρεαν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αφού οι ψηφοφόροι τους ντρέπονται που τους ψήφισαν και δεν θα τους ψήφιζαν αν ήταν να το πουν ανοιχτά.

 Τους προκαλούμε, λοιπόν, τους ταγούς της χούντας του Μνημονίου και της παγκοσμιοποίησης. Ας καταργήσουν την μυστικότητα της ψήφου, για να δουν τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και φίλους της Χρυσής Αυγής να προσέρχονται με φανατισμό στην κάλπη για μια Ελεύθερη και Ισχυρή, Εθνικιστική Ελλάδα!