Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δεν ξεχνούμε τους ηρωικούς νεκρούς του Ελληνικού Πόντου - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για την 19η Μαΐου


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Απ' τα κελιά της τιμής χαιρετώ την σημερινή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, χαιρετώ όλους εσάς που δεν ξεχνάτε μα πάνω απ' όλα χαιρετώ εσάς που έχετε ξεριζωθεί από τις πατρογονικές σας εστίες.


Η 19η Μαΐου είναι μία ημέρα Εθνικής Μνήμης για τους σχεδόν 400.000 αδελφούς μας, που εξόντωσαν οι σφαγείς του Κεμάλ στον πάντοτε Ελληνικό Πόντο.

 Η 19η Μαΐου είναι μία ημέρα που το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ! Θρηνούμε και τιμούμε τους σφαγιασθέντες από τους Τούρκους, αδελφούς μας.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Η πλευρά των προδοτών, η πλευρά αυτών που όχι μόνον ξεχνούν, αλλά και ντροπιάζουν την Πατρίδα μας. Μη ξεχνάτε ότι μόλις πριν λίγους μήνες ο υπουργός της ΝΔ Γεροντόπουλος εγκαινίασε ΜΟΥΣΕΙΟ για τον σφαγέα του Ελληνισμού του Πόντου, Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τους ηρωϊκούς νεκρούς του Πόντου! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τους γενναίους ακρίτες του Ελληνικού Έθνους σε Σαμψούντα, Τραπεζούντα, Μπάφρα, σε ολόκληρο τον Πόντο!

Για ΕΜΑΣ τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υπάρχει λήθη, δεν υπάρχει λησμονιά για τους νεκρούς μας, για τους μεγάλους νεκρούς του πάντοτε Ελληνικού Πόντου!

Για ΕΜΑΣ τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υπάρχουν ξεχασμένες Πατρίδες, υπάρχουν μόνον σκλαβωμένες Πατρίδες! Και ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει ο Ελληνικός Πόντος που ονειρευόμαστε κάποτε σε αυτόν να κυμματίσει η Γαλανόλευκη και ο υπερήφανος ΑΕΤΟΣ των Κομνηνών.

Ας τηρήσουμε λοιπόν, ενός λεπτού σιγή, για τους 400.000 σφαγιασθέντες αδελφούς μας από τους Τούρκους. Και ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί "Αθάνατοι"!

 Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ