Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εθνικιστική Προέλαση!


Λίγες μόλις ημέρες απέμειναν έως ότου ο Εθνικιστικός Άνεμος σαρώσει το σαθρό οικοδόμημα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τα στελέχη, τα μέλη και οι υποστηρικτές του, δίνουν σε όλη την επικράτεια τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να γλυκοφέξει την 19η Μαΐου, μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


Εκεί όπου αδυνατεί να φθάσει η προπαγάνδα του εχθρού, στη ψυχή του Λαού, φτάνει ο απλός και καθάριος λόγος του Λαϊκού Εθνικισμού. Εκεί όπου το αντεθνικό Καθεστώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης επιχειρούν ανεπιτυχώς να πείσουν με χαλκευμένα στοιχεία, εκεί επιτυγχάνει απόλυτα η πολιτική πρακτική των Ελλήνων Εθνικιστών.

Εμείς δεν έχουμε μέσα ενημέρωσης για να περάσουμε τις θέσεις μας, διαθέτουμε όμως χιλιάδες αγωνιστές με Πίστη και Θέληση να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω! Η Ελληνική Νεολαία, εργάτες του μεροκάματου και άνεργοι, όλοι εξαθλιωμένοι από μία Χούντα ξενοκίνητη και μισελληνική, αλωνίζουν κάθε γωνιά της Πατρίδος, μεταφέροντας από καφενείο σε καφενείο, από πλατεία σε πλατεία, σε πόλεις και χωριά της ελληνικής μας υπαίθρου το μήνυμα του Κινήματος:

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Βιώσαμε επί μήνες, το ταλμουδικό μίσος ενός Καθεστώτος το οποίο υπηρετεί τα συμφέροντα των σιωνιστών. Γίναμε δέκτες τόνων λάσπης, ύβρεων, ταπεινώσεων και προπαντός της αδικίας μιας Χούντας η οποία καταπάτησε το Σύνταγμα και τους Νόμους της Πατρίδος.

Διακηρύξαμε προ μηνών ακόμη, πως θα αμυνθούμε, θα αντέξουμε και θα αντεπιτεθούμε. Και ιδού η ανταμοιβή των κόπων και των θυσιών μας: η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών έφθασε!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Κάποια θλιβερά, ανήθικα και ανέντιμα ανθρωπάκια, βάλθηκαν να μας τελειώσουν. Είναι όμως αδύνατο να τελειώσει μια Ιδέα της οποίας οι ρίζες χάνονται στους αιώνες της Ελληνικής Ιστορίας.

Βαστήξαμε σε καιρούς χαλεπούς Θερμοπύλες, πληγωθήκαμε, δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μας, όμως η Πίστη μας βγήκε νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία. Μπροστά μας έχουμε πια τον Μαραθώνα και τη Σαλαμίνα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τις νέες γενιές αγωνιστών!

Πολύ περισσότερο βεβαίως, δοκιμάσαμε την ενότητά μας μπρος στον ωκεανό των αντιξοοτήτων και των δυσκολιών. Κι εκείνη, απεδείχθη ατσάλινη! Κατά συνέπεια, είναι αναπόφευκτος ο Θρίαμβός μας επί των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, είναι αναπόφευκτη η τιμωρία εκείνων που επέλεξαν να προδώσουν την Πατρίδα και το Λαό μας, εκτελώντας παράνομα και αντισυνταγματικά τις εντολές των ξένων.

 Θρασύδειλοι όντας οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, επικαλέστηκαν τη νομιμότητα προκειμένου να πλήξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η σκευωρία τους εντούτοις αποκαλύφθηκε σε όλο της το βάθος και τώρα οι νοσηροί εγκέφαλοι οι οποίοι την εξαπέλυσαν, βρίσκονται στην απελπιστική θέση της πολιτικής συντριβής, ανήμποροι να αντιστρέψουν το διαμορφωθέν κοινωνικό κλίμα. Καταρρέουν, συντρίβονται με πάταγο πάνω στους βράχους της Εθνικιστικής μας Θέλησης, όμως δεν θα τους λυπηθούμε. Και δεν θα τους λυπηθούμε, διότι προσέφεραν στο Λαό μας πλεόνασμα ταπεινώσεων, εξαθλίωσης, αυτοκτονιών και δολοφονιών αντίστοιχα. Ήρθε η ώρα του λογαριασμού!

Δεν θα επαναπαυθούμε διόλου, μήτε προσμένουμε να μας χαριστεί το οτιδήποτε. Κάθε σπιθαμή πολιτικού εδάφους θα κερδηθεί με κόπους, θυσίες και Αγώνες. Οι Σημαίες υψώνονται στον ουρανό, φέροντας το Σύμβολο της Νίκης: ο Μαίανδρος θα επικρατήσει, διότι εκφράζει την απαίτηση ενός ολόκληρου Λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

 Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεν έρχεται ως φίλος των Τυράννων της Πατρίδος μας. Έρχεται ως κατακτητής, για να συντρίψει ένα Καθεστώς τρόμου και να οικοδομήσει ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Κι ο Λαός των περήφανων πολεμιστών και φιλοσόφων θα λάβει ξανά τη θέση που του αρμόζει ανάμεσα στα υπόλοιπα Έθνη, απαλλαγμένος από το καρκίνωμα το οποίο κατέτρωγε τις σάρκες του. Ο τρόμος πλέον, ας γίνει μόνιμος σύντροφος των εχθρών του Λαού μας: Ο Λαϊκός Εθνικισμός προελαύνει!

 Ευάγγελος Καρακώστας