Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ειρήνη Δημοπούλου στην «Ακρόπολις»: Έχουμε στο πλευρό μας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!


Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά, αρχαιολόγος, διευθύντρια της Εθνικής Εφημερίδoς ΕΜΠΡΟΣ, μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά έδωσε συνέντευξη στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.


-Κα Δημοπούλου, εκτός από σύζυγος του Χρήστου Παππά, έχετε δική σας πολιτική διαδρομή;

Είμαι πολιτικοποιημένη και δραστηριοποιούμαι ενεργά στον εθνικιστικό χώρο, από τα χρόνια του Λυκείου. Στα φοιτητικά μου χρόνια αρθρογραφούσα στην εφημερίδα «Στόχος» και στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 εντάχθηκα ολόψυχα και ενεργά στην μοναδική πολιτική δύναμη του εθνικού Αγώνα, στο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Από τότε αρθρογραφώ ανελλιπώς και επωνύμως στα έντυπα του κόμματος και στην ομώνυμη εφημερίδα στην οποία έχω και μια σταθερή στήλη, με τον τίτλο «Δηκτικά». Πολιτεύτηκα για πρώτη φορά με τη Χρυσή Αυγή στις βουλευτικές εκλογές του 1996, και είμαι υπερήφανη που ανήκω στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Προσωπικά λοιπόν ήμουν Χρυσαυγίτισσα πριν παντρευτούμε με το Χρήστο. Είχα βέβαια την ευλογία να γνωρίσω έναν εξαίρετο και μοναδικό Έλληνα Αγωνιστή, την τύχη και το προνόμιο, να παντρευτώ έναν συναγωνιστή. Ο Χρήστος ο Παππάς είναι πρωτίστως αυτό που λέμε με την κλασσική έννοια «πολιτικό ον», είναι όμως και αγαπημένος σύζυγος και πολύ καλός πατέρας των τριών παιδιών μας.

-Τι σας έκανε να πάρετε την απόφαση να συμμετέχετε στις Ευρωεκλογές ως υποψήφια με την Χρυσή Αυγή;

Οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου είναι εξόχως πολιτικές. Από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περνούν αποφάσεις οι οποίες αλλάζουν, διαστρέφουν, μάλλον, το πρόσωπο της Ευρώπης και συνακόλουθα και της Ελλάδος. Στην μάχη αυτή για την Ελλάδα και την Ευρώπη δίνουμε όλοι το παρόν. Τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβα την διεύθυνση της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ. Τώρα, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Νικόλαος Μιχαλολιάκος έκρινε ότι θα έπρεπε να συμμετάσχω στον πολιτικό αγώνα και από τον στίβο των Ευρωεκλογών. Είναι τιμή και χαρά μου να προσφέρω στο κίνημα από όποια θέση. Είμαι στρατιώτης στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος και από όπου καλούμαι δηλώνω «παρούσα».

-Ποιες είναι οι βασικές σας θέσεις τις οποίες θα εκφράσετε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

 Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι σαφείς και δημόσια εκπεφρασμένες. Αντίθετα με τα κόμματα του συρμού που σκοπίμως προβάλλουν ευχολόγια και αφήνουν τα ζητήματα να αιωρούνται νεφελωδώς, ώστε να επιδέχονται διάφορες ερμηνείες και τα κόμματα αυτά να είναι ελεύθερα να ψεύδονται. Εμείς θα προασπίσουμε τα δίκαια της Πατρίδας και του Λαού μας. Έχουμε ως στόχο την δημιουργία της Ευρώπης των Εθνών. Θέλουμε δηλαδή μια Ευρώπη θεμελιωμένη όχι στην τοκογλυφία αλλά στην Ιστορία και τις παραδόσεις της, όπου οι λαοί θα ξέρουν τι συζητάται, θα συνεργάζονται δημιουργικά και θα αποφασίζουν για τα ζητήματα που τους αφορούν οι ίδιοι.

-Να μιλήσουμε λίγο για τον σύζυγό σας. Πώς πάει η υπόθεσή του;

Δεν είναι υπόθεσή του, αλλά υπόθεση όλων μας συνολικά της Χρυσής Αυγής, του πολιτικού μας κινήματος. Οι υπεύθυνοι της σύγχρονης κατοχικής μνημονιακής συγκυβέρνησης προέβησαν σε πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις και εκτός όλων των αθλίων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, εφήρμοσαν και την ολοκληρωτική, σταλινική «αρχή της συλλογικής ευθύνης». Διώκεται μαζί με τον Αρχηγό και τους άλλους βουλευτές και συναγωνιστές μας άδικα, παράνομα και καθαρά πολιτικά. Ο Χρήστος έχει υψηλό ηθικό, πίστη και υπομονή. Περιμένει τη δίκη όπου θα ανατραπούν τα πάντα. Αν γίνει ποτέ δίκη για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί όπως γνωρίζετε, υπάρχει και ο «σκόπελος» που λέγεται παραπεμπτικό βούλευμα.

-Ποια είναι η γνώμη του κ. Παππά για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις; Είναι αναμενόμενη η κατάρρευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και η πολιτική δίωξη συνέβαλε δραματικά ώστε να πέσουν τα προσχήματα και να δει ο ελληνικός λαός το πραγματικό πρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου. Βλέπετε τους εκβιασμούς Βενιζέλου και τα παραμύθια Σαμαρά αλλά και τις παλινωδίες Τσίπρα. Πιστεύει ότι θα έχουμε σημαντικές πολιτικές εξελίξεις. Οι εντολοδότες της σάπιας εξουσίας θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν με όλα τα μέσα, τα κεκτημένα τους. Τα σενάρια για το πολιτικό και εθνικό αύριο είναι πολλά. Αν θα ξεχώριζα μια έκφρασή του αυτόν τον καιρό είναι πως «Η Ιστορία είναι απρόβλεπτη». Πεποίθησή του είναι πως μια ισχυρή Χρυσή Αυγή θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην διατήρηση της Ελλάδος ως εθνικού κράτους. Η αγωνία του είναι μεγάλη ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας θέματα για τα οποία μελετά και κάνει ερωτήσεις και παρεμβάσεις στο Κοινοβούλιο και μέσα από την φυλακή.

 -Πείτε μας τη γνώμη σας για το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και τους συνυποψηφίους σας.

Δεν υπάρχουν σε μας προσωπικές φιλοδοξίες, παραγοντισμοί και εσωκομματικοί ανταγωνισμοί. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα γνήσια λαϊκό Εθνικιστικό πολιτικό κίνημα που δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα συστημικά κόμματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες αγωνιζόμαστε για «Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή». Έτσι αγωνιζόμαστε χρόνια, και τώρα και πριν τις εκλογές, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και μετά τις εκλογές. Είμαστε συναγωνιστές, Χρυσαυγίτες Εθνικιστές.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει Έλληνες με ικανότητες. Αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους στην δουλειά τους και την επιστήμη τους. Πιστεύω ότι το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής θα στείλει άξιους Συναγωνιστές στην Ευρώπη οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα με βάση τις Ιδέες της Χρυσής Αυγής, με τον καλύτερο τρόπο.

Η Χρυσή Αυγή έχει αναλάβει με την επιθυμία και την εντολή του ελληνικού λαού την ιερή αποστολή της Ελευθερίας. Είναι ένα βαρύ καθήκον το οποίο έχει επωμισθεί ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και να είστε βέβαιος, κύριε Σπίνο, ότι αυτήν την αποστολή θα την φέρει εις πέρας νικηφόρα. Κοντά του θα είμαστε όλοι εμείς, συναγωνιστές και μαχητές, και, Δόξα τω Θεώ, δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε στο πλευρό μας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μας εκφράζουν την αγάπη τους και την στήριξή τους και τους είμαστε ευγνώμονες.

 -Κυρία Δημοπούλου σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη και το χρόνο που μου διαθέσατε.

Εγώ σας ευχαριστώ, κύριε Σπίνο, και θέλω να ξέρετε ότι η εφημερίδα σας κάθε πρωί είναι η πρώτη που διαβάζουν όλοι οι προφυλακισμένοι βουλευτές μας και ο Χρήστος φυσικά. Θέλω να απευθυνθώ στους αναγνώστες σας με τον τίτλο της στήλης μου στην Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ : «Εγέρθητι!».

Τώρα Χρυσή Αυγή για την Ελευθερία!