Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Παιχνίδια των σιωνιστών του ΚΙΣ και του Σύριζα για να διαφημίσουν τον Αρούλη


Γράφει ο Αντίοχος.

Μέγα θέμα έχει ξεσπάσει από χθες, για την υποψηφιότητα του Θάνου Πλεύρη με τον δημοτικό συνδυασμό του (χαριτόβρυτου…) Αρούλη Σπηλιωτόπουλου.


Το όλο θέμα ξεκίνησε από μια καυστική ανακοίνωση που συνυπογράφουν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, με την οποία εκφράζουν «την έκπληξη και τη θλίψη» τους για τη συμμετοχή του Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο και αναφέρονται σε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του στο twitter, στις οποίες, όπως αναφέρουν: «αποφεύγει να προσδιορίσει ως κύρια θύματα του Ολοκαυτώματος τους ανά την Ευρώπη Εβραίους, αλλά και τους Έλληνες Εβραίους που εξολοθρεύτηκαν κατά το Ολοκαύτωμα, ιδιαίτερα αφού επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα του YomaShoa για να κάνει αυτές τις δηλώσεις…». Καταλήγουν δε ως εξής: «Με την έννοια αυτή, εξακολουθούμε να θεωρούμε τη συμμετοχή του κ. Θάνου Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, ως μη ενδεδειγμένη επιλογή».

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υιοθέτησε πλήρως τα καταγγελλόμενα του ΚΙΣ, δίνοντάς τους το δικαίωμα να επεμβαίνουν ωμά στα εσωτερικά μας:

«Η ευθύνη για την πλούσια συλλογή των ακροδεξιών και των αρνητών του ολοκαυτώματος στη ΝΔ βαραίνει τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, μιας και μερίμνησε προσωπικά για την συστράτευσή τους στο ομόδοξο επιτελείο του. Αναρωτιόμαστε πώς απαντά το κυβερνητικό κόμμα στην ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας που κατηγορεί ευθέως τον κ. Πλεύρη για αντισημιτισμό και μισαλλοδοξία; Ο δε εκλεκτός του κ. Σαμαρά για το δήμο της Αθήνας είναι έκθετος».

Ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί άραγε ευαισθητοποιήθηκαν τώρα οι εν Ελλάδι εβραίοι και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υποψηφιότητα του Θ. Πλεύρη με τον Σπηλιωτόπουλο έχει ανακοινωθεί εδώ και 20 μέρες τουλάχιστον; Που έβοσκαν τόσον καιρό οι σιωνιστές του ΚΙΣ και οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ; Τι τους τσίμπησε ξαφνικά; Μύγα τσε-τσε; Εδώ κάποιον λάκκο έχει η φάβα…

Κατ’ αρχάς, οι σιωνιστές του ΚΙΣ αναφέρουν ότι η ανακοίνωσή τους για τον Πλεύρη βγήκε στις 16 Απριλίου: «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών με την από 16/4/2014 επιστολή τους προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο…».

Όμως, ο γράφων παρακολουθεί καθημερινά –ανάμεσα σε πολλές άλλες- και τη σελίδα του ΚΙΣ και είναι σιγουρότατος ότι η σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε εχθές, 1η Μαΐου. Εάν, λοιπόν, η ανακοίνωση-επιστολή γράφτηκε στις 16 Απριλίου, γιατί δημοσιοποιήθηκε 15 μέρες μετά; Ή μήπως κάτι θέλουν να κρύψουν οι σιωνιστές και χρονολογούν εκ των υστέρων την ανακοίνωση-επιστολή στις 16 Απριλίου, ενώ γράφτηκε… εχθές;

Και πως είναι δυνατόν ανακοίνωση της 16ης Απριλίου να αναφέρεται σε δηλώσεις που έγιναν… 11 ημέρες αργότερα; Ιδού η απόδειξη: «…Ο κ. Θάνος Πλεύρης προέβη μέσω twitter σε δηλώσεις σχετικές με το Ολοκαύτωμα, την Κυριακή 27/4, την ημέρα που στην Αθήνα, στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο οι Ισραηλιτικές Κοινότητες τελούσαν το ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο…».

Τι γίνεται εδώ; Είναι απλό: Καμία επιστολή από το ΚΙΣ προς τον Σπηλιωτόπουλο δεν εστάλη κι ούτε κάποια ανακοίνωση βγήκε στις 16 Απριλίου, δηλαδή μόλις έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του Θ. Πλεύρη! Προφανώς, διότι οι σιωνιστές του ΚΙΣ κατανόησαν τους λόγους της συγκεκριμένης υποψηφιότητας (πλευροκόπηση του συνδυασμού του Η. Κασιδιάρη…). Κι ενώ στην περίπτωση της υποψηφιότητας Καρυπίδη (για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) οι σιωνιστές είχαν χαλάσει τον κόσμο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα, απαιτώντας (και επιτυγχάνοντας…) την άμεση ανάκληση της υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Καρυπίδη («Ελπίζουμε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου οι εκφραστές τέτοιου είδους απόψεων, που ενθαρρύνουν το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό, να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας»), στην περίπτωση Πλεύρη δεν έβγαλαν άχνα και παρουσιάζουν τώρα μια μεταχρονολογημένη επιστολή. Στην οποία μάλιστα η υποψηφιότητα Πλεύρη χαρακτηρίζεται απλά ως «μη ενδεδειγμένη επιλογή» και δεν υπάρχει απαίτηση για απόσυρσή της, όπως στου Καρυπίδη. Και παρουσιάζουν τώρα τη συγκεκριμένη επιστολή, τώρα που έχουν ήδη κατατεθεί τα ψηφοδέλτια κι έτσι κι αλλιώς δεν είναι δυνατή η απόσυρσή της υποψηφιότητας Πλεύρη!

 Η σκοπιμότητα είναι προφανέστατη: ο Η. Κασιδιάρης σαρώνει στην κυριολεξία κι έτσι επιστρατεύτηκαν οι σιωνιστές του ΚΙΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για να ενισχύσουν την πεθαμένη υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου, με το κόλπο της δήθεν αρνητικής διαφήμισης! Δηλαδή, είναι σα να λένε στους πατριώτες, εθνικιστές, αντισιωνιστές κ.τ.λ. ψηφοφόρους του δήμου Αθηναίων: Δεν είναι μόνο ο Η. Κασιδιάρης εθνικιστής και αντισιωνιστής, είναι και ο Πλεύρης, στο συνδυασμό του Σπηλιωτόπουλου. Μην ψηφίζετε, λοιπόν, τον «αντισημίτη» Η. Κασιδιάρη, ψηφίστε τον «αντισημίτη» Πλεύρη!!!

Αλλά, μασάει η κατσίκα… ταραμά; Κυριακή (18 Μαΐου), κοντή γιορτή! 15 και σήμερα μείνανε!

(ΥΓ): Και κάτι ακόμα… Αν οι σιωνιστές ενοχλούνταν πραγματικά από τον Θάνο Πλεύρη, μόλις έγιναν οι πρώτες διαρροές στα ΜΜΕ ότι θα πάει από το ΛΑΟΣ στην ΝΔ, θα τηλεφωνούσαν στον φον Αντωνάκη και θα του έλεγαν δύο μοναχά κουβεντούλες: «Μη διανοηθείς»! Τα υπόλοιπα είναι για τους πολιτικά αφελείς… Μόνο που υπό τις σημερινές συνθήκες, οι πολιτικά αφελείς έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα για το σύστημα!

Εθνικισμός