Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το μίσος - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


"Κόμμα του μίσους" είναι η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με τα καθεστωτικά κανάλια και τις φυλλάδες. Συσσίτια του "μίσους" οι διανομές τροφίμων σε πτωχούς συμπατριώτες μας, όπως συνέβη και σε αυτές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Μεγάλη Πέμπτη. Εκδηλώσεις "μίσους" ακόμη και η εθελοντική αιμοδοσία χιλιάδων Χρυσαυγιτών. Όλα "μίσος" στην Χρυσή Αυγή.


Όμως, αυτό που εμείς και κάθε λογικός άνθρωπος διαπιστώνει στα όσα αναφέρουν για την Χρυσή Αυγή οι μεγάλες φυλλάδες του καθεστώτος και οι τηλεοπτικοί σταθμοί της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΣΟΣ κατά της Χρυσής Αυγής.

Κάθε αναφορά στο Κίνημά μας, στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι γεμάτη από περιφρόνηση, απαξία, χλεύη, ψεύδος και ένα λυσσαλέο κίτρινο χολερικό μίσος κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτοί δηλαδή οι ίδιοι, οι οποίοι κατηγορούν εμάς ως το "κόμμα του μίσους", διακατέχονται από ένα πρωτοφανές, σφοδρό και πύρινο ΜΙΣΟΣ εναντίον μας.

Η αναφορά στην Χρυσή Αυγή δεν λείπει από τις τηλεοπτικές εκπομπές, κυρίως σε αυτές με πολιτικό περιεχόμενο και όχι μόνον... Κανόνας σε ΟΛΕΣ τις εκπομπές το να ομιλούν για εμάς χωρίς ΕΜΑΣ και να μας κατηγορούν για οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Να μας κατηγορούν γεμάτοι ΜΙΣΟΣ χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα αντιλόγου.

Κάθε είδους τερατολογία έχει ακουστεί εις βάρος μας, χωρίς ΠΟΤΕ να μας δώσουν το δικαίωμα απαντήσεως, απολογίας εάν θέλετε. Γιατί όμως όλο αυτό το ΜΙΣΟΣ εναντίον μας;

Για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε οι μόνοι οι οποίοι με συνέπεια πολεμούμε και δυστυχώς για αυτούς με μεγάλη πολιτική επιτυχία, γιατί στεκόμαστε απόλυτα ενάντιο στο καθεστώς της διαφθοράς του οποίου βασικοί πυλώνες είναι τα κανάλια της τσόντας και των τουρκοσήριαλ και οι φυλλάδες της διαπλοκής, που χρωστάνε (όλοι τους!), εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Μας λένε το "κόμμα του μίσους", όμως στην πραγματικότητα αυτό που παρουσιάζεται σαν "είδηση" και βιώνουμε είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΣΟΣ του αντεθνικού καθεστώτος ενάντια στο Εθνικιστικό και Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 24 Απριλίου