Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Κλάμα στις φυλλάδες: “Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ αντί της Χρυσής Αυγής”!


Ποιος δεν θυμάται πριν από μερικές εβδομάδες όταν τα τσοντοκάναλα και οι πορνοφυλλάδες εφευρίσκαν κατινίστικες και ψευδείς ιστορίες για αγρίους ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαλύεται;
Επειδή η Αλήθεια και το Δίκαιο, όμως, είναι κατά πολύ ισχυρότερες από την οποιαδήποτε κομματική σκοπιμότητα γι αυτό και η πραγματικότητα όχι μόνο διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους αλλά δείχνει και την κατάντια των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Π.χ. στο ΠΑΣΟΚ έχουν μετατραπεί σε σάκο του μποξ από τα συνεχή εσωτερικά χτυπήματα που δέχονται.


 Ένα κόμμα-φάντασμα, το οποίο βρίσκεται κάτω από το όριο του 3% και στα πρόθυρα της διάλυσης, έχει καταντήσει έρμαιο στις ορέξεις του Τζέφρυ που ανοιχτά πολεμά το κόμμα του οποίου κάποτε ηγούνταν.

Είναι πραγματικά απολαυστικό να βλέπεις τις φυλλάδες της διαπλοκής «να ανησυχούν» για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, καθώς όποια δυσάρεστη εξέλιξη στο κόμμα αυτό θα σημαίνει ανάλογες εξελίξεις και στην επιβίωση της κυβέρνησης.

Ακόμα πιο απολαυστικό, όμως, είναι το ύφος της απάντησης του Βενιζέλου σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τον ρόλο του Γιωργάκη Παπανδρέου. Είπε ότι δεν τον ενόχλησε η παρουσία του Τζέφρυ στην εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ και ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται «μόνο για το έθνος, τον τόπο, την οικονομία και τους πολίτες». Με άλλα λόγια, τον φτύνουν κι αυτός υποστηρίζει ότι ψιχαλίζει…

Ανεξάρτητα από τις όποιες θελήσεις του νυν «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ και των εναπομείναντων πασόκων στις 25 Μαΐου θα έχει επέλθει το οριστικό τέλος όχι μόνο αυτού του κομματικού εκτρώματος, το οποίο κατασπάραξε την πατρίδα και τον Λαό, αλλά και του «εταίρου πλήρους ευθύνης», της ΝΔ δηλαδή.

Αυτά τα δύο κόμματα, που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας, θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν ενταφιασμένα πλήρως.

Μια νέα ημέρα θα ανατείλει στο πολιτικό σκηνικό, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αποτελεί τον καταλύτη στις εξελίξεις που θα τρέξουν άμεσα.

Γιώργος Μάστορας