Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στοίχημα των ευρωεκλογών η απαλλαγή μας από τους ξενόδουλους


του Κώστα Αλεξανδράκη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Η Ελλάδα οφείλει να κυβερνάται από ανθρώπους που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας και του Ελληνικού Λαού.
Οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό αποτελεί ύβρη έναντι της τρισχιλιόχρονης ιστορίας του Έθνους μας. Είτε το δει κάποιος πραγματιστικά, ιστορικά, ιδεολογικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι μία προφανής πολιτική πραγματικότητα με την ισχύ αξιώματος.

Στο ευρωστίβο κατέρχονται πολιτικές δυνάμεις πολλές και ποικίλες διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και οι πολίτες καλούνται να διαλέξουν αυτούς που θα προασπίσουν τα συμφέροντα του, οι οποίοι αξιωματικά οφείλουν να δρουν ανεξάρτητα με τον καλό του Έθνους ως μόνη σκέψη.

Δρουν, όμως, τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων με βάση τα συμφέροντα της χώρας ή μήπως λαμβάνουν εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας; Ας δούμε εν τάχει τα μεγαλύτερα κόμματα, όπως αυτά αποτυπώνονται από τις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα της Κουμουνδούρου έχει καταστεί περίγελος της ελληνικής πολιτικής σκηνής, αφού οι πρεσβείες και τα προξενεία έχουν ευθύ λόγο ακόμα και στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων του. Αρκεί να θυμίσουμε ότι στην περίπτωση Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ τον έκοψε από τις περιφερειακές εκλογές μετά από παρέμβαση της γνωστής Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee). Στην συνέχεια την ίδια τύχη είχε η μουσουλμάνα Ρομά, Σαμπιχά Σουλεϊμάν, η οποία «κόπηκε» μετά από παρέμβαση κύκλων τουρκοφρόνων από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Μένει να απαντήσει η πρεσβεία της Αλβανίας για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα Δημοκρατία: Το κυβερνόν κόμμα αποτελεί τον ορισμό του ξενόδουλου κόμματος. Κοιτάζοντας το ζήτημα ως επέκταση της συζητήσεως για τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε ότι η ΝΔ έχει πλειάδα τουρκοφρόνων στις τάξεις της, οι οποίοι δεν απαντούν ούτε στο κόμμα τους, ούτε στο Ελληνικό Έθνος, αλλά στις προσταγές του τουρκικού προξενείου. Πέραν αυτού μιλάμε για το κόμμα που κατέλυσε το πολίτευμα κατ’ εντολή «αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων». Προς επίρρωση των παραπάνω αυταπόδεικτων γράφει σήμερα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Μανώλης Κοττάκης: «Αυτό που πιάνουν τα ραντάρ μου είναι ότι η κυβέρνηση θα προτιμούσε το σενάριο του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις ευρωεκλογές – οι πιέσεις από Κομισιόν, Συμβούλιο της Ευρώπης, ΗΠΑ είναι ισχυρότατες -, αλλά όχι και από τις περιφερειακές εκλογές. Θα συμβεί, όμως, έτσι;»

Βέβαια δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα τέτοιο, όπως αφήνει να διαφανεί και ο Κοττάκης, καθώς παρά τους ευσεβείς πόθους της ΝΔ να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί και λέγεται απλώς και μόνο στα πλαίσια φημών, που διασπείρονται εν είδη ψυχολογικού πολέμου. Χώρια που αν το επιχειρήσουν τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα, ισχυροποιώντας την Χρυσή Αυγή και διαλύοντας οριστικά το μόρφωμα της ΝΔ.

Ποτάμι – Ελιά: Στελέχη του εν λόγω πασοκικού μορφώματος έχουν δηλώσει ευθαρσώς ότι έχουν την στήριξη και χρηματοδότηση ξένων παραγόντων. Οι εν λόγω δηλώσεις ουδέποτε διαψεύστηκαν ή αμφισβητήθηκαν από τον «ποταμάρχη», παρότι δημιουργήθηκε σάλος από αυτές. Όσον αφορά την Ελιά είναι αυταπόδεικτη η ξενοδουλεία δεδομένου ότι στην ιδρυτική συγκέντρωση του κόμματος, επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Μάρτιν Σουλτς.

Δια της εις ατόπου απαγωγής, αλλά και δια της ματιάς στις θέσεις και τις πράξεις των κομμάτων, συμπεραίνεται ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μοναδικό πολιτικό Κίνημά που διασφαλισμένα υπερασπιζόταν, υπερασπίζεται και θα υπερασπίζεται τα Ελληνικά Συμφέροντα, αδιαφορώντας για το όποιο ρίσκο ή κόστος.