Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δεν σέβονται ούτε τη Μ.Εβδομάδα τα αργυρώνητα ΜΜΕ - Στοχοποιούν ένα αθώο άνεργο συμπολίτη μας


Ακόμα μια ανήθικη εκστρατεία παραπληροφόρησης κατά της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν σήμερα τα άθλια ΜΜΕ του συστήματος στις πλάτες ενός αθώου ανθρώπου.


Τα εν λόγω μέσα ενημέρωσης ξερνάνε τη χυδαιότητά τους ακόμα και τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Δεν σέβονται την στοιχειώδη (και γνωστή σε αυτούς) αλήθεια, δηλαδή το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος συνελήφθη χθες όχι γιατί βρέθηκαν νέα στοιχεία σε βάρος του, αλλά επειδή είναι άνεργος και σε τόσο οικτρή οικονομική κατάσταση που δεν είχε να πληρώσει την εγγύηση των 5.000 ευρώ που του επέβαλαν οι ανάλγητες και επίορκες Κλάπα-Δημητροπούλου.

Οι οποίες επέμειναν στην επιβολή της συγκεκριμένης εγγύησης παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος τους εκλιπαρούσε λέγοντας ότι δεν μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό, καθώς είναι άνεργος, πάμφτωχος και παλεύει για να θρέψει την ανήλικη κόρη του και την ανάπηρη σύζυγό του.

 Η απολογία του είχε γίνει στις αρχές Μαρτίου και τότε αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να βρεθεί ούτε το παραμικρό στοιχείο που να τον συνδέει με τη δολοφονία Φύσσα. Αλλά, οι ανάλγητες επαναλαμβάνουμε ανακρίτριες του επιβάλανε αυτό το (αστρονομικό για την οικονομική του κατάσταση) ποσό εγγύησης το οποίο (ενόψει της απόλυτης αδυναμίας καταβολής του) ισοδυναμούσε για εκείνον με έμμεση προφυλάκιση. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο σε βάρος του, ότι είχε λευκό ποινικό μητρώο, μόνιμη κατοικία και ακόμα και ο πιο αυστηρός-προκατειλημμένος ανακριτής θα αρκούνταν να του επιβάλει τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία ή δύο φορές το μήνα!

Η αλήθεια είναι ότι ούτε μηνύματα (παλαιά ή νέα) βρέθηκαν για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ούτε άλλα στοιχεία που να τον ενοχοποιούν. Ακόμα και απ’ τα στοιχεία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που προέκυψαν μετά την (παράτυπη και παράνομη) άρση του απορρήτου, προκύπτει ότι βρίσκονταν σε άλλη περιοχή της Αττικής εκείνο το βράδυ!

 Σε ποια πολιτισμένη χώρα προφυλακίζονται άνθρωποι που έχουν ακλόνητο άλλοθι; Μόνο στις μπανανίες όπως κατήντησε την Πολιτεία μας η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου!

 Κι όμως τα ΜΜΕ της χώρας είναι τόσο χυδαία που λασπολογούν σε βάρος ενός αθώου ανθρώπου για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Και εν πάση περιπτώσει θα πρέπει να αποφασίσουν: Το υποτιθέμενο (και ανύπαρκτο στην πραγματικότητα)«τάγμα εφόδου» ποιος από όλους τους (αδίκως) κατηγορουμένους το οργάνωσε; Διότι σήμερα ισχυρίζονται ότι το οργάνωσε ο εν λόγω κατηγορούμενος. Να θυμηθούμε ότι τον προηγούμενο καιρό τα ίδια ΜΜΕ, οι ίδιοι κατάπτυστοι αρθρογράφοι στοχοποιούσανε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «πυρηνάρχες» κλπ.