Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Με 7 μήνες καθυστέρηση εξετάζουν την μήνυση της Χρυσής Αυγής για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ: Εκβιάζουν τον Τζέφρυ για να σωθεί ο Βενιζέλος


Τον θεσμό της Δικαιοσύνης για πολιτικές σκοπιμότητες χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.


Συγκεκριμένα, ο Βενιζέλος εκβιάζει τον Τζέφρυ για να μην φύγει και διαλυθεί εντελώς το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ που θα εξαφανιστεί έτσι κι αλλιώς στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως διέρρευσε στον Τύπο μετά από παραγγελία Εισαγγελέως Πρωτοδικών, αφού ελέγχθηκε πρώτα από δύο τμήματα της Εισαγγελίας Αθηνών, ξεκινά έρευνα για τη μαύρη τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Απόδειξη της σοβαρότητας της κατάστασης είναι πως το ζητούμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι η διακρίβωση τυχόν διάπραξης του κακουργήματος της υπεξαίρεσης και ο φορολογικός έλεγχος.

Η μαύρη τρύπα των ταμείων αφορά στα έτη 2007 έως 2010 όταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.

Θυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει τον σχετικό φάκελο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, μια ημέρα πριν πραγματοποιηθούν οι παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Τον φάκελο είχε παραλάβει η εισαγγελέας Καλιόπη Νταγιάντα, η οποία επί 7 μήνες τον είχε κρυμμένο σε συρτάρι. Πρόκειται για την ίδια δικαστική λειτουργό που σχημάτισε μετά τον Εισαγγελέα Βουρλιώτη την δικογραφία για την "εγκληματική οργάνωση" και που πρόσφατα σχημάτισε δικογραφία εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου.

Όλοι έχουν καταλάβει πως η χρονική σύμπτωση της έναρξης της εισαγγελικής έρευνας δεν είναι τυχαία μετά την κοινή εμφάνιση Παπανδρέου - Κουβέλη.

Είναι ξεκάθαρο πως η διάκριση των εξουσιών έχει καταργηθεί στην Ελλάδα και πως η Δικαιοσύνη, όπως ομολόγησε ο Μπαλτάκος, χρησιμοποιείται για τα μικροκομματικά συμφέροντα της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά. Σκοπός τους δεν είναι να χτυπηθεί η διαφθορά. Αν το επιθυμούσαν αυτό, θα είχαν γεμίσει οι φυλακές από τους κλέφτες και μιζαδόρους πολιτικάντηδες και τα κλεμμένα θα είχαν επιστρέψει στον Λαό.

Αυτό θα το κάνει πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή, η οποία μετά τις εκλογές θα έχει λάβει καθαρή εντολή από τους Έλληνες για πραγματική κάθαρση!