Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Χάνει και το δεκανίκι του κλεφτοπασόκ ο Σαμαράς - Τους διαλύει ο Τζέφρυ που πάει στον Κουβέλη!


Ανάστατο είναι ότι έχει απομείνει από το πάλαι ποτέ κραταιό και πανίσχυρο κλεφτοΠΑΣΟΚ, μετά την κοινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Τζέφρυ Παπανδρέου και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μ. Κοππά.


Διά του μέσου εξαπάτησης, το οποίο επιφυλάσσει πάντοτε προνομιακή μεταχείριση προς τα πολιτικά σκύβαλα του πασοκισμού, βουλευτές της κομματικής συμμορίας που καταλήστευσε τον Ελληνικό Λαό και τον παρέδωσε έρμαιο στις διαθέσεις των διεθνών τοκογλύφων στρέφονται κατά του πρώην προέδρου τους, καλώντας τον, ούτε λίγο ούτε πολύ, να προσχωρήσει στο κόμμα-παρωδία του Κουβέλη!

Εν μέσω λοιπόν εκατέρωθεν κατηγοριών και αλληλοκαρφωμάτων, τα υπολείμματα του κλεφτοΠΑΣΟΚ, ήτοι το 3% περίπου του εκλογικού σώματος, τείνουν προς διάσπαση και για την ακρίβεια διαίρεση: 1,5% υπηρέτες του Βενιζέλου, 1,5% υπηρέτες του Τζέφρυ.

Η εκρηκτική όμως αυτή κατάσταση, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και απειλεί την συνεκτικότητα του συνεταιρισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και δη την συντήρηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Όπερ σημαίνει πως υπάρχει αναβρασμός στις τάξεις της πατριδοκάπηλης ΝΔ προκειμένου να διασωθεί το πολιτικά ημιθανές συνεταιράκι της στη Χούντα.

Ο Σαμαράς δηλαδή, στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να διατηρήσει τον πρωθυπουργικό θώκο, θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά τον στυλοβάτη της κομματικής συμμορίας των σοσια-ληστών, κάνοντας τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει το πολιτικά έτερό του ήμισυ, Β. Βενιζέλο.

Εις ότι αφορά δε το απόκομμα Κουβέλη, καθίσταται σαφές πως συγκεκριμένοι κύκλοι επιθυμούν την πολιτική του διατήρηση, οπότε η ένεση Τζέφρυ και του μισού κλεφτοΠΑΣΟΚ προς τη ΔΗΜΑΡ κινείται σε αυτά τα πλαίσια. Το διεφθαρμένο σύστημα με απλά λόγια, φροντίζει για τους μηχανισμούς του.

Σε μικρό διάστημα βέβαια, τα ψέμματα θα τελειώσουν: ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ελληνικός Λαός!