Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η Αυγή είναι Δική μας!


Όταν κάποτε αυτά τα ίδια πολιτικά και δημοσιογραφικά θρασίμια που πλουτίζουν από τον ιδρώτα και το αίμα του Λαού μας, μας χαρακτήριζαν «ακραίους» και «γραφικούς», εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τους κοιτάξαμε περιφρονητικά και βαδίσαμε στο μονοπάτι του ασυμβίβαστου Πολιτικού Αγώνα.


Όταν κάποτε αυτός ο Λαός, χίλιες φορές εξαπατημένος από τους πολιτικούς απατεώνες που εξουσιάζουν μας χλεύαζε και επαναπαυόταν στις δάφνες της εφήμερης υλικής ευδαιμονίας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ακονίζαμε το πνεύμα μας, όχι με τις σύγχρονες μπούρδες της ήττας και της υποταγής, αλλά με τις αιώνιες και ακατάλυτες διδαχές και προσταγές των Προγόνων μας.

 Το Κίνημα υπέστη πλήθος επιθέσεων, κρατικών και παρακρατικών. Μετράμε πλήθος βομβιστικών επιθέσεων σε κατά τόπους γραφεία, δολοφονικές επιθέσεις σε στελέχη και μέλη του Κινήματος, απειλές, διώξεις, ύβρεις και συκοφαντίες. Τίποτε απ' όλα αυτά δεν συγκίνησε τα ευαίσθητα «δημοκρατικά» ώτα, εν αντιθέσει με φήμες και παραμυθολογία των εγκληματικών συμμοριών του μαρξιστικού παρακράτους τις οποίες υιοθετεί άκριτα τόσο ο πολιτικός υπόκοσμος, όσο και η δικαστική εξουσία.

Οι επιθέσεις κάθε λογής, η λάσπη των πληρωμένων κονδυλοφόρων της εργολαβικής ενημέρωσης, η βία και η πολιτική τρομοκρατία, δεν έπιασαν τόπο, διότι δεν στόχευαν σε πολιτικούς τυχοδιώκτες, ούτε καιροσκόπους της εποχής. Στόχευαν σε ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, Κίνημα βαθύτατα ιδεολογικό και προπαντός έτοιμο να σηκώσει στους ώμους του το βάρος της Εθνικής Αντίστασης ενός ολόκληρου Λαού.

 Το αντεθνικό Καθεστώς κλιμάκωσε την πολεμική του. Κατέφυγε σε μεθοδεύσεις βρώμικες και παράνομες, ιταμές και θρασύδειλες, ενδεικτικές εντούτοις της τυραννικής του λογικής και πρακτικής. Πολιτικές διώξεις εξαπολύθηκαν, με τη συμπαιγνία εκτελεστικής και μέρους της δικαστικής εξουσίας, ούτως ώστε να φυλακισθούν ο Αρχηγός, βουλευτές και δεκάδες Σύντροφοι και Συναγωνιστές μας. Έτσι νόμισαν πως θα μας λυγίσουν και θα μας υποχρεώσουν σε άτακτη φυγή.

Θα λυγίζαμε αν ο Αγώνας μας διεξαγόταν για το χρήμα, για προνόμια και για ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων. Ατύχησαν οι εχθροί μας. Οι διώξεις τους προσέκρουσαν στον ατσάλινο όγκο της Θελήσεώς μας!

Το αντεθνικό παρακράτος, λύσσαξε και με την ανοχή και ενθάρρυνση του Κράτους, έστειλε σε αποστολή δολοφονική τους εκτελεστές του. Δύο Συναγωνιστές μας, Έπεσαν από τα φονικά, άνανδρα πυρά της συντήρησης και του κόκκινου μετώπου. Έτσι νόμισαν πως θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας υποχρεώσουν σε άτακτη υποχώρηση.

Θα λυγίζαμε αν ήμασταν δειλοί και ριψάσπιδες. Ατύχησαν οι εχθροί μας. Οι σφαίρες τους προσέκρουσαν στον χαλύβδινο όγκο της Πίστεώς μας!

Κι ένας Λαός ο οποίος ανέχεται υποτακτικά επί δεκαετίες την εξαπάτηση και την λαφυραγώγηση του πλούτου του, παρέμεινε έκπληκτος να παρακολουθεί το ασίγαστο πείσμα της Εθνικιστικής Νεολαίας στον Αγώνα για την Πατρίδα και την Ελευθερία. Με περίσσιο θράσος, με φανατισμό πρωτόγνωρο, με ορμή ανίκητη κι ασταμάτητη η Ελληνική Νεολαία τράβηξε εμπρός, αρνούμενη να υποστείλει τις Σημαίες του Αγώνα, αρνούμενη να υποκύψει στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία.

Αρχές της περασμένης δεκαετίας, μερικές δεκάδες Πιστοί της αγίας Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας συγκεντρώθηκαν στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών, για να τιμήσουν τη Θυσία των Ηρώων. Η φωνή του Αρχηγού, έδιωξε μακριά αμφιβολίες και δισταγμούς. Θυμάμαι ακόμη τα λόγια του: «Συναγωνιστές θα νικήσουμε! Και θα νικήσουμε γιατί εμείς έχουμε Πίστη κι εκείνοι δεν έχουν τίποτα»!

Ζούμε στιγμές πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες, γεμάτες ανθελληνικό μίσος και καταφανή αδικία. Βρισκόμαστε όμως στις τελευταίες ώρες της μακράς για το Λαό και τη Πατρίδα μας Νύχτας. Υψώστε όμως περήφανα τις Σημαίες μας και βαδίστε με αποφασιστικότητα και ακλόνητο φανατισμό προς τη Νίκη. Γιατί η Νύχτα και το σκοτάδι ανήκει στους εχθρούς του Λαού και του Κινήματος, όμως αναμφισβήτητα η Αυγή που θα ξημερώσει θα είναι δική μας!

Ευάγγελος Καρακώστας