Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πρώτα οι Έλληνες! Ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"


Όταν το 1981 η Πατρίδα μας ενετάχθη στην Ευρώπη, τότε Ε.Ο.Κ., τα παπαγαλάκια του συστήματος έσπευσαν να διαλαλήσουν ότι τέλειωσε για την Ελλάδα η τουρκική απειλή.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη τουρκική φρεγάτα παρενόχλησε το ερευνητικό πλοίο «Ποσειδών», το οποίο ευρίσκετο στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα. Πού συνέβη αυτό; Μήπως κάπου στις «γκρίζες ζώνες» του Αιγαίου, που καθιέρωσε ο μοιραίος Σημίτης των Ιμίων; Μήπως κάπου στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο; Όχι, συνέβη νότια της... Κρήτης! Αυτό και μόνο δείχνει πού έχει φτάσει η τουρκική επιθετικότητα κατά της Ελλάδος.

 Το σοβαρό αυτό γεγονός απέκρυψαν τα «Ελληνικά» (;) κανάλια των τουρκοσήριαλ και της τουρκικής προπαγάνδας που ετοιμάζει την Ελλάδα να γίνει στην πραγματικότητα μία επαρχία της νεο-οθωμανικής Τουρκίας. Ένα ακόμη στοιχείο, μια ακόμη απόδειξη ότι αυτή η Ευρώπη των τοκογλύφων δεν μπορεί και δεν θέλει να προστατεύσει την Ελλάδα από την απειλή της Ασίας.

Στις 25 Μαΐου του 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην χώρας μας εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωκοινοβουλίου. Στις εκλογές αυτές η Χρυσή Αυγή πρόκειται να λάβει μέρος και κάθε βρώμικο και εκ του πονηρού δημοσίευμα για αποκλεισμό της θα επιβεβαιωθεί μόνο εάν η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου προχωρήσει σε ένα πραξικόπημα, καταργώντας το σύνταγμα, καταργώντας τον νόμο για λόγους μικροπολιτικούς.

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής ήδη δημοσιεύθηκαν και διαψεύδουν πανηγυρικά όλους αυτούς, οι οποίοι σε φυλλάδες και κανάλια γράφουν και λένε ότι η Χρυσή Αυγή... «τέλειωσε»! Εκτός από τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή συμμετέχει με πλήρη ψηφοδέλτια στις δώδεκα από τις δεκατρείς περιφέρειες της χώρας, στους τρεις μεγάλους δήμους (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Πειραιάς), καθώς και σε δεκάδες άλλους δήμους, είτε αυτοδύναμα σαν «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ», είτε συνεργαζόμενη σε ανεξάρτητα πατριωτικά ψηφοδέλτια.

Χιλιάδες υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή που «τελειώνει» και αυτό μετά από επτά μήνες χολερικής προπαγάνδας εναντίον της, χιλιάδες υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, μέλη σύμφωνα με το τερατώδες σκεπτικό του «πορίσματος» των ανακριτριών μίας εγκληματικής οργανώσεως. Μετά από αυτό τι θα κάνουν; Μήπως σκέπτονται να στήσουν δίκες με χιλιάδες κατηγορούμενους σε γήπεδα και στάδια;

Η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαίου με σκοπό να πολεμήσει μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο αυτήν την μοιραία Ευρώπη της υποταγής στην Ουάσιγκτον, αυτήν την Ευρώπη της παρακμής και των τοκογλύφων. Ενάντια στην ανθελληνική Ευρώπη της Μέρκελ, την οποία ακολουθούν σαν δούλοι πιστοί αυτοί οι οποίοι σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα.

Για μία Νέα Ελλάδα σε μια ΑΛΛΗ Ευρώπη καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες να δώσουν την δύναμη με την ψή- φο τους στην Χρυσή Αυγή να αγωνισθεί για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος