Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το Άγιο Φως έκαψε τον Δήμου και τον πήρε το ποτάμι


Τελικά τα όσα είπε για το Άγιο Φως έκαναν το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη να τον ξεβράσουν στην όχθη. Τα Megaλα συμφέροντα φαίνεται πως δεν άντεξαν τις μπαρούφες του συγγραφέα και για να μην στεγνώσει το Ποτάμι πρίν την ώρα του τον επνιξαν ή τον έκαψαν ή κάτι τέτοιο…


Το άδειασμα ήταν τέτοιο που ο συγγραφέας είπε το αντίο με ένα κείμενο στο προσωπικό του blog και όχι στην ιστοσελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη protagon.gr από την οποία συνήθως αρθρογραφεί. Όπως επισημαίνει ο συγγραφέας, μετά το άρθρο του για το Άγιο Φως που προκάλεσε σάλο, έστειλε την παραίτησή του. «Δεν πήρα απάντηση, άρα έγινε δεκτή», τονίζει ο κ. Δήμου αφήνοντας αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη.

Κληθείς πάντως να σχολιάσει τις αρχικές δηλώσεις του κ. Δήμου για το «Άγιο Φως», το οποίο εμμέσως ο συγγραφέας χαρακτήρισε ειδωλολατρικό σύμβολο, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδοκίμασε τον συγγραφέα. Ο κ. Δήμου δεν είναι κομματικό στέλεχος, είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Δεν είναι σωστό οι πολιτικοί να παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα. Δεν πάω για μητροπολίτης, πάω για πολιτικός». Μετά το άδειασμα από τον επικεφαλής «του Ποταμιού» από τις απόψεις του, ο συγγραφέας Νίκος Δήμου ανακοίνωσε την παραίτησή του από το νεοσύστατο κόμμα. Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι και να πιστεύω στον Σταύρο Θεοδωράκη. Λυπάμαι που άθελά μου του έκανα ζημιά. Αλλά ήταν πια πολύ αργά για να αλλάξω».

Στο καλό…!

Εθνικισμός.net