Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο χαϊδεμένος τρομοκράτης του Σαμαρά, Μαζιώτης πίσω και από την ληστεία με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην Αχαΐα


O περιβόητος τρομοκράτης Μαζιώτης, τον οποίο άφησαν ελεύθερο χωρίς καν να τον δικάσουν, βρίσκεται πίσω και από την αιματηρή ληστεία στην Κλειτόρια Αχαΐας.


Υπενθυμίζουμε ότι στις 10 Μαρτίου το μεσημέρι, στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Κλειτορίας Αχαΐας εισέβαλλαν δύο άτομα με γένια και έχοντας καλύψει το πάνω μέρος του προσώπου τους, και απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους αποσπώντας τους χρηματικό ποσό.

Κατά την διάρκεια της ληστείας τραυμάτισαν έναν αστυνομικό στο πόδι, του πήραν το υπηρεσιακό του όπλο και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς με άλλον αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, βρέθηκε καμένο σε κοντινή τοποθεσία.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 20(!) κάλυκες τους οποίες έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα και διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό ανήκει στον πασίγνωστο ελευθεροθέντα τρομοκράτη Μαζιώτη.

Σημειώνουμε ότι η ληστεία έγινε την μέρα που όπου σκοτώθηκε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρος Φούντας το 2010 το οποίο αναφέρεται στην υπογραφή της προκήρυξης των τρομοκρατών στην πρόσφατη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον στις έρευνες της αστυνομίας είχε εμπλακεί και ένας 30χρονος, μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου ο οποίος, αναγνωρίστηκε και από μάρτυρες, όμως ο ίδιος κατά την προσαγωγή του για κατάθεση, προέβαλε άλλοθι και τελικά αφέθηκε ελεύθερος(!).

 Για ακόμη μια φορά βλέπουμε μπροστά μας να εξελίσσεται μια υπόθεση με γνωστούς δράστες, οι οποίοι "τυγχάνει" να έχουν μόνιμη ασυλία για τα βαρύτατα εγκλήματα που διαπράττουν σε καθημερινή βάση. Είναι ξεκάθαρο ότι η χούντα Σαμαρά που κυβερνάει την χώρα χρησιμοποιεί αυτούς τους παρακρατικούς μηχανισμούς για να κάνουν την «βρώμικη δουλειά».

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι υποδείξεις του Μαζιώτη στον Σαμαρά για τον λάθος τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή.