Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο επαγγελματίας “αντιρατσιστής” Τσίπρας τραμπούκισε όλους τους λαθρομετανάστες από την γειτονιά του - ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα του προέδρου του Σύριζα, Τσίπρα διαλύει τους αντιρατσιστικούς μύθους που διαφημίζει και προωθεί η ροζ Αριστερά, για να προβάλλει τον «ανθρωπιστικό» της χαρακτήρα.


Ο καταγγέλων δήλωσε πως στη γειτονιά όπου κατοικεί ο Τσίπρας, οι αλλοεθνείς εκτοπίστηκαν μέσα σε λίγες μόνο μέρες, ούτως ώστε ο πρόεδρος του Σύριζα και υπέρμαχος των λαθροεισβολέων να νιώθει ασφαλής!

 Όπως ο ίδιος περιγράφει, ιδιοκτήτες ακινήτων ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία να διώξουν ξένους που ζούσαν σε διαμερίσματα ή υπόγεια της γειτονιάς, διότι η παρουσία τους ενοχλούσε τον νέο κάτοικο της περιοχής, Αλέξη Τσίπρα. Απομακρύνθηκαν λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας, υποχρεώνοντας τον άνθρωπο που τα καταμαρτυρά να κάνει λόγο για «άδειασμα της περιοχής από ξένους».

Καλός λοιπόν ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός και αντιρατσισμός των αριστερών απατεώνων, εφόσον βέβαια, δεν τους αφορά. Εκεί όπου τους αφορά γίνονται και ρατσιστές και ξενοφοβικοί!

Κι επειδή ο Ελληνικός Λαός ουδέποτε ρωτήθηκε αν επιθυμεί την παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη Πατρίδα μας, εξακολουθούμε να επιμένουμε: Αντιρατσιστή μπορείς. Φιλοξένησε στο σπίτι σου ένα λαθρομετανάστη!