Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Χέρι - χέρι κράτος και παρακράτος κατά της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Στα ψιλά των φυλλάδων της διαφθοράς και των καναλιών της σαπίλας και των τουρκοσήριαλ πέρασε η συντονισμένη επίθεση το Σάββατο και την Κυριακή κατά της Χρυσής Αυγής από τα σκουπίδια του μαρξιστικού υπονόμου, τα οποία έδρασαν με τις ευλογίες και την απόλυτη ανοχή του κράτους της χούντας του Μνημονίου.


Αντισυγκέντρωση στο χωριό Σταμάτα από αλήτες μαρξιστές, επίθεση εναντίον του γραφείου του υποψηφίου Δημάρχου της «Ελληνικής Αυγής» στην Γλυφάδα κ. Βοργιά, επίθεση με πέτρες εναντίον γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα, τόσο στα κεντρικά, όπως και σε τοπικά όπως αυτό των Βορείων Προαστίων.

Στο χωριό Σταμάτα, μάλιστα, όπου ήταν προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής» για την Περιφέρεια Αττικής, την προηγούμενη ημέρα «άγνωστοι» έσπασαν το κέντρο, στο οποίο είχε αναγγελθεί η συγκέντρωση.

 Φυσικά η συγκέντρωση έγινε με μεγάλη επιτυχία την επόμενη μέρα σε ανοικτό χώρο. Οι ίδιοι «άγνωστοι», όμως, οι «αντιφασίστες» (…) έκαναν αντισυγκέντρωση, μία θλιβερή αντισυγκέντρωση τριάντα το πολύ ατόμων με την προστασία της… αστυνομίας! Είχαν, μάλιστα, κλείσει και την κεντρική οδό, εμποδίζοντας τα αυτοκίνητα να περάσουν και να πάνε στον χώρο της συγκεντρώσεως της Χρυσής Αυγής.

Δεν μας έκανε καμία εντύπωση η άψογη συνεργασία των αναρχοκομμουνιστών με τους μισθοφόρους του Δένδια για τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Τελικά η συγκέντρωση των Εθνικιστών στην Σταμάτα έγινε με μεγάλη επιτυχία. Τελικά τα σχέδια των σκοτεινών μηχανισμών του κομματικού κράτους και των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών συνεργατών τους απέτυχαν.

Και θα αποτύχουν! Το μέτωπο των υπαλλήλων της χούντας του Μνημονίου και των δήθεν… αντιεξουσιαστών δεν θα περάσει. Η Χρυσή Αυγή, η Ελλάδα θα νικήσει!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος φυλακές Κορυδαλλού
 Δευτέρα 28 Απριλίου