Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Η Ελλάδα θα νικήσει! Πολιτικές δράσεις ενάντια στην σκευωρία

Αμείωτα συνεχίζονται οι πολιτικές δράσεις ενόψει της δυναμικής διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. Σήμερα αναρτήθηκε στα Γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης
στην Μεσογείων πανό με τα πρόσωπα των αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένων Συναγωνιστών, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού με το σύνθημα: ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Την στιγμή που το σαθρό κατηγορητήριο έχει καταπέσει πλήρως, η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά επιμένει στην παράνομη κράτηση των Συναγωνιστών και την στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Παράλληλα, στήνονται καινούρια τραγελαφικά και ανύπαρκτα κατηγορητήρια για Συναγωνιστές βουλευτές, τα οποία αν τελικά φτάσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων θα καταπέσουν παταγωδώς.

Χιλιάδες Εθνικιστές σε όλη την χώρα, αλλά και από όλη την Ευρώπη, στέκονται στο πλευρό των πολιτικών κρατουμένων και ενάντια στην άθλια σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικές δράσεις του Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζονται αμείωτα σε όλη την επικράτεια με διανομή φυλλαδίων και ενημερωτικού υλικού, ενώ θα κορυφωθούν την Δευτέρα με την δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο.