Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Εκατοντάδες Έλληνες στο πλευρό των παράνομα διωκόμενων Συναγωνιστών μας - Φωτορεπορτάζ

Πάνω από χίλιοι υποστηρικτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής με Ελληνικές σημαίες στα χέρια βρίσκονταν το πρωί έξω από τον Άρειο Πάγο
για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Το σύνθημα "ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος συχνά αποδοκιμάζει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις με το σύνθημα: "Κάτω η χούντα του Μνημονίου".
Παράλληλα, υπάρχει πανό για τους δύο Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που είναι πρωτοπόροι στον Αγώνα μας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Αυτήν την στιγμή καλούνται σε απολογία οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας για κατηγορίες βασισμένες σε ψευδομάρτυρες που μιλούν για σφαγές αμνοεριφίων, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!
Παρά τον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους, την τρομοκρατία από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και την αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, εκατοντάδες Έλληνες διαμαρτύρονται ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής!
Αυτό είναι ένα μικρό μόνο δείγμα ενόψει τις μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης του Σαββάτου (30 Νοεμβρίου, Πλατεία Συντάγματος, 7 μ.μ.) όπου θα διατρανώσουμε την παλλαϊκή απαίτηση για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!
Οι συναγωνιστές βουλευτές πήραν αναβολή 15 ημερών για να απολογηθούν.
Οι εκατοντάδες συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και στην συνέχεια πραγματοποίησαν δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης.