Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Στις 22-1-2013 , στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων , πραγματοποιήθηκε  μπροστά σε δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του κινήματος, εκτενής πολιτική ενημέρωση από τον συναγωνιστή βουλευτή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ηλία Παναγιώταρο.
Ξεκινώντας την ομιλία του , αναφέρθηκε στην άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η Τ.Ο Βορείων Προαστίων την 1η Νοεμβρίου και στον άδικο χαμό των Γ.Φουντούλη και  Μ. Καπελώνη, τονίζοντας ότι η Τοπική μας αποτελεί πλέον ορόσημο του εθνικιστικού αγώνα και ηρωικό σύμβολο βαμμένο με το αίμα των αδικοχαμένων συναγωνιστών μας..Η ανάληψη της ευθύνης από αναρχοαριστεριστές , απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η Αριστερά στην Ελλάδα δεν έχει ιστορία, έχει μόνο ποινικό μητρώο !!  Ο κατάπτυστος ρόλος των καναλιών της διαφθοράς , τα οποία αναφέρθηκαν  ελαφρά τη καρδία στην ύπουλη και άνανδρη αυτή  δολοφονική επίθεση  σε αντίθεση με τον οχετό και τον ορυμαγδό των δήθεν φοβερών αποκαλύψεων  που ακολούθησαν την περίπτωση Φύσσα, κατέδειξαν  το μίσος των διαπλεκομένων μεγαλοεργολάβων και παρανόμων καναλαρχών , που τρέφουν εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Στην συνέχεα ο συναγωνιστής  Παναγιώταρος , αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που είχε η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης δύο ημέρες πριν και στις ακλόνητες πλέον αποδείξεις για τις ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατ εντολή των ξένων κέντρων αποφάσεων, φυλάκισε εντελώς παράνομα τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές βουλευτές μας Παππά και Λαγό.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν στην αιμοδοσία , η οποία θα γινόταν στη  μνήμη των αθανάτων συναγωνιστών μας και να δοθεί δυναμικό παρών απ όλους,  στις συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας εναντίον των άδικων διώξεων με τα αστεία κατηγορητήρια κατά των βουλευτών μας,  καθώς και στις άδικες φυλακίσεις του Αρχηγού μας και των υπολοίπων συναγωνιστών ..



Τέλος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των μελών της Τοπικής και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.